I jak sobie z tym radzisz?. Pogarsza się Teraz czy nie ? Będziesz robiła jakieś badania na to ??Ja mam puls normalnie 120/130 najwięcej miałam 161 w spoczynku lekarz kazał przyjść przed ciążą, ale nie zdążyłam.
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Ja w dzień @ miałam 25 i też się martwiłam, ale już mi przeszłoTo ja w dzien okresu mialam bete 80,cykle 31-33.mysle ze sie owu przesunela bo nie bylo skoku pare dni a pozniej nie mierzylam.Mi wychodzilo na wartosciach z labu 4 tydzien.
Troche mnie martwi ze niska beta wy tu takie wysokie macie
Martxx1
Na razie nie czuje różnicy jestem na początku, ale zapisze się do kardiologaI jak sobie z tym radzisz?. Pogarsza się Teraz czy nie ? Będziesz robiła jakieś badania na to ??
A masz to na tle nerwowym czy jakas wada ? Stwierdził Ci to lekarz ?Na razie nie czuje różnicy jestem na początku, ale zapisze się do kardiologa
Loli05
Ja juz tez odpuscilam myslenie o becie,lekarka powiedziala ze jest ok bo nie wiemy kiedy owu byla dokladnie.juz nic nie zrobie bedzie co ma byc,na usg sie dowiem we wtork,bede juz 7 +Ja w dzień @ miałam 25 i też się martwiłam, ale już mi przeszło
Lili90
Chciałabym się dowiedzieć więcej bo mam dość duże wartości walenie ponad trzy tsh jestem w szóstym tygodniu lekarz nawet nie zlecił mi badania TSH ani nic ,kolejna wizyta dopiero 9 września, jakie znaczenie ma tsh wobec ciąży? Jest duże ryzyko poronienia? Pytam bo właśnie nie wiem szukałam w sieci ale też nie mogę znaleźć informacjiJa tez nigdy z tarczyca nie miałam problemów. W tamtym roku straciłam ciąże przy tsh 3.88 lekarz to olał. Teraz zrobiłam zaraz po teście pozytywnym- Mam 2.457.na styk ale idę jutro na 1 wizytę, zobaczę co mi powie (oczywiście inny lekarz)jutro będzie 7+0[emoji173]ciekawa jestem czy będzie coś widac
Lili90
Ja na razie biorę folik i Wit d , zamówiłam sobie mama dha premium plus. Brałam w poprzedniej ciąży ,też przez to że nie jem ryb i wogole u mnie z dość zbilansowana dieta dość kruchoWrzucam jeszcze raz : Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Nie kazde sa dobre mimo ze sa na 1/2/3trymestr czy staranie sie i takie sie wydaja, warto wybrac swiadomie
Gisiaczek 86
Mnie teżTo ja w dzien okresu mialam bete 80,cykle 31-33.mysle ze sie owu przesunela bo nie bylo skoku pare dni a pozniej nie mierzylam.Mi wychodzilo na wartosciach z labu 4 tydzien.
Troche mnie martwi ze niska beta wy tu takie wysokie macie
Mama2018mama
Nie martwcie sie naprawdę, ja bym sie nie martwiła wazne ze jest, wazny przyrostMnie też
Ja mam duza a martwię się jeśli będzie przyrost nie będę się juz martwić do czasu
reklama
Martxx1
Na tle nerwowymA masz to na tle nerwowym czy jakas wada ? Stwierdził Ci to lekarz ?