reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ok ale czy usg genetyczne które robi się między 11 a 13 tc i można na NFZ a badania prenatalne to jest to samo?
„ Pierwsze badanie prenatalne wykonuje się między 11-14 tygodniem ciąży. Jest to USG płodu i badania z krwi polegające na oznaczeniu białka ciążowego (papp-a) i wolnego bHCG (wolna gonadotropina kosmówkowa).”

Witam się dziewczyny, byłam dziś zrobić bete bo oczywiście nadal nie dowierzam i no.... beta 1768 więc chyba sporo;)
Według om to byłby 4+3 ,czy ta beta nie jest za wysoka jak na sam początek? [emoji848]
U mnie 4+0 2688 wiec myślę ze oki :) kazda beta jest spoko jesli mieści sie w normie laboratorium :) jutro będzie 4+2 i az ciekawe jaka będzie 😀

No to dobry wynik teraz będzie tylko rosla :) ja jutro sprawdzam bete po 48h wczoraj w 4t+0 wyniosla 2688, ale Twoja beta jest jak najbardziej ok moja cos strzeliła 😀 jestesmy na podobnym etapie
Gratulacje
To ja w dzien okresu mialam bete 80,cykle 31-33.mysle ze sie owu przesunela bo nie bylo skoku pare dni a pozniej nie mierzylam.Mi wychodzilo na wartosciach z labu 4 tydzien.
Troche mnie martwi ze niska beta wy tu takie wysokie macie

To ja w dzien okresu mialam bete 80,cykle 31-33.mysle ze sie owu przesunela bo nie bylo skoku pare dni a pozniej nie mierzylam.Mi wychodzilo na wartosciach z labu 4 tydzien.
Absolutnie nie martw sie, niektore kobiety maja i mniejsze ważne zeby przyrastala a jakie laboratorium

Absolutnie nie martw sie, niektore kobiety maja i mniejsze ważne zeby przyrastala a jakie laboratorium
Robilam na szybkiegonprzed wylotem Invicta czy jakos tak,juz drugiej nie zdazylam zrobic.babka w labie powiedziala ze to i tak nie ma sensu bo moze rosnac dlugo i ladnie a pozniej spadac.ja i tak nie mialam kiedy zrobic drugiej niestety,zrobilam tylko test i byl ciemniejszy ale czy dobrze rosnie to nie wiem

Ja podejrzewam że owulacja była u mnie około 9 dc więc bardzo szybko, stąd może być większa wartość. Gdyby owulacja u mnie była później to na ciążę nie byłoby szans nawet:p dlatego nie denerwuj sie

reklama
Robilam na szybkiegonprzed wylotem Invicta czy jakos tak,juz drugiej nie zdazylam zrobic.babka w labie powiedziala ze to i tak nie ma sensu bo moze rosnac dlugo i ladnie a pozniej spadac.ja i tak nie mialam kiedy zrobic drugiej niestety,zrobilam tylko test i byl ciemniejszy ale czy dobrze rosnie to nie wiem
Hm ze jak spada spadać to raczej nie będzie tylko rosnac moze wolniej:) to chyba jesli 4 tydzień to w sam raz :)

Do góry