reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
„ Pierwsze badanie prenatalne wykonuje się między 11-14 tygodniem ciąży. Jest to USG płodu i badania z krwi polegające na oznaczeniu białka ciążowego (papp-a) i wolnego bHCG (wolna gonadotropina kosmówkowa).”Ok ale czy usg genetyczne które robi się między 11 a 13 tc i można na NFZ a badania prenatalne to jest to samo?
Mama2018mama
U mnie 4+0 2688 wiec myślę ze oki kazda beta jest spoko jesli mieści sie w normie laboratorium jutro będzie 4+2 i az ciekawe jaka będzieWitam się dziewczyny, byłam dziś zrobić bete bo oczywiście nadal nie dowierzam i no.... beta 1768 więc chyba sporo
Według om to byłby 4+3 ,czy ta beta nie jest za wysoka jak na sam początek? [emoji848]
Dorota991
A może bliźniaki?Witam się dziewczyny, byłam dziś zrobić bete bo oczywiście nadal nie dowierzam i no.... beta 1768 więc chyba sporo
Według om to byłby 4+3 ,czy ta beta nie jest za wysoka jak na sam początek? [emoji848]
Dokładnie każda beta dobra, kiedy mieści się w normach i ładnie przyrasta
Loli05
To ja w dzien okresu mialam bete 80,cykle 31-33.mysle ze sie owu przesunela bo nie bylo skoku pare dni a pozniej nie mierzylam.Mi wychodzilo na wartosciach z labu 4 tydzien.No to dobry wynik teraz będzie tylko rosla ja jutro sprawdzam bete po 48h wczoraj w 4t+0 wyniosla 2688, ale Twoja beta jest jak najbardziej ok moja cos strzeliła jestesmy na podobnym etapie
Gratulacje
Troche mnie martwi ze niska beta wy tu takie wysokie macie
Mama2018mama
Absolutnie nie martw sie, niektore kobiety maja i mniejsze ważne zeby przyrastala a jakie laboratoriumTo ja w dzien okresu mialam bete 80,cykle 31-33.mysle ze sie owu przesunela bo nie bylo skoku pare dni a pozniej nie mierzylam.Mi wychodzilo na wartosciach z labu 4 tydzien.
nie, tylko się cieszyc, ze jest tak wysoka i niech rosnieWitam się dziewczyny, byłam dziś zrobić bete bo oczywiście nadal nie dowierzam i no.... beta 1768 więc chyba sporo
Loli05
Robilam na szybkiegonprzed wylotem Invicta czy jakos tak,juz drugiej nie zdazylam zrobic.babka w labie powiedziala ze to i tak nie ma sensu bo moze rosnac dlugo i ladnie a pozniej spadac.ja i tak nie mialam kiedy zrobic drugiej niestety,zrobilam tylko test i byl ciemniejszy ale czy dobrze rosnie to nie wiemAbsolutnie nie martw sie, niektore kobiety maja i mniejsze ważne zeby przyrastala a jakie laboratorium
Ja podejrzewam że owulacja była u mnie około 9 dc więc bardzo szybko, stąd może być większa wartość. Gdyby owulacja u mnie była później to na ciążę nie byłoby szans nawet dlatego nie denerwuj sie
To ja w dzien okresu mialam bete 80,cykle 31-33.mysle ze sie owu przesunela bo nie bylo skoku pare dni a pozniej nie mierzylam.Mi wychodzilo na wartosciach z labu 4 tydzien.
reklama
Mama2018mama
Hm ze jak spada spadać to raczej nie będzie tylko rosnac moze wolniej to chyba jesli 4 tydzień to w sam razRobilam na szybkiegonprzed wylotem Invicta czy jakos tak,juz drugiej nie zdazylam zrobic.babka w labie powiedziala ze to i tak nie ma sensu bo moze rosnac dlugo i ladnie a pozniej spadac.ja i tak nie mialam kiedy zrobic drugiej niestety,zrobilam tylko test i byl ciemniejszy ale czy dobrze rosnie to nie wiem