reklama
Mama2018mama
Fanka BB :)
Granicą błędu jest nawet 2 tyg pamiętajcie to tylko sprzęt nie zmierzy dokładnie dziecka, pomiary usg trzeba traktować lekko z przymrożeniem oka, jak i wage dziecka usg moze byc +/- pol kgNo właśnie a skąd wynikają te różnice? Bo u mnie było podobnie według aplikacji i miesiączki 6+6 a na usg wyszło 6+4. To chyba się zdarza jak się ma długie cykle i owulacja jest później niż u większości kobiet. Mam rację? A więc chyba ten wiek z usg jest bardziej wiarygodny?
Dorota991
Ja biorę pregne start, lekarz dorzucił do tego Folian Solgara
Także kwasem foliowym jestem obstawiona. W sumie od poronienia w styczniu miałam tylko miesiąc kiedy nie brałam pregny albo samego kwasu foliowego. Mam nadzieję, pewnie głupia, że poprzednia ciąża też nie wypaliła między innymi przez za małą ilość kwasu, bo raz się brało raz nie.. Żeby nie było, że straszę czy coś i że to jedyny powód... Nie nie nie. Wiadomo wiele czynników napewno się złożyło, ale tak się czasem zastanawiam, że to mógł być jeden z nich.
Jak zwykle po polsku napisane nie zrozumcie mnie źle
Także kwasem foliowym jestem obstawiona. W sumie od poronienia w styczniu miałam tylko miesiąc kiedy nie brałam pregny albo samego kwasu foliowego. Mam nadzieję, pewnie głupia, że poprzednia ciąża też nie wypaliła między innymi przez za małą ilość kwasu, bo raz się brało raz nie.. Żeby nie było, że straszę czy coś i że to jedyny powód... Nie nie nie. Wiadomo wiele czynników napewno się złożyło, ale tak się czasem zastanawiam, że to mógł być jeden z nich.
Jak zwykle po polsku napisane nie zrozumcie mnie źle
Mama2018mama
No to dobry wynik teraz będzie tylko rosla ja jutro sprawdzam bete po 48h wczoraj w 4t+0 wyniosla 2688, ale Twoja beta jest jak najbardziej ok moja cos strzeliła jestesmy na podobnym etapieMam wyniki bety.
194,57 - to jest teoretycznie 3t+6.
Ostatnia @ 23 lipca. Cykle 24 dni.
Gratulacje
Ostatnia edycja:
No to dobry wynik teraz będzie tylko rosla ja jutro sprawdzam bete po 48h wczoraj w 4t+0 wyniosla 2268, ale Twoja beta jest jak najbardziej ok moja cos strzeliła jestesmy na podobnym etapie
Gratulacje
To ładnie masz . Ja planuję pójść w piątek przed pracą jeśli się uda a jak nie to pomęczę się do poniedziałku.
Cieszę się jak gwizdek a mój to już w ogóle. Liczy, że druga będzie dziewczynka ale no
Dorota991
Mam wyniki bety.
194,57 - to jest teoretycznie 3t+6.
Ostatnia @ 23 lipca. Cykle 24 dni.
Ja przy cyklach 28-30 w 4+0 miałam 187, 4+3 530, 5+3 7806, zastanawiam się czy iść w piątek 6+0 na kolejną, niby nie ma sensu i lepiej czekać do 31 na usg, ale tak jestem tym chorym człowiekiem co lubi wiedzieć czy mi rośnie ładnie beta
Także wydaje mi się, że ładną bete masz, tylko czekać jak będzie ładnie przyrastać
Mama2018mama
Ja jutro bete zrobie a na piatek mam lekarza ale wiesz mysle sobie czy nie za wcześnie ale za soba poronienie i 2 biochemiczne, ja mam chłopaczka 2.5 i licze na dziewczynkę ale co będzieTo ładnie masz . Ja planuję pójść w piątek przed pracą jeśli się uda a jak nie to pomęczę się do poniedziałku.
Cieszę się jak gwizdek a mój to już w ogóle. Liczy, że druga będzie dziewczynka ale no
Patii_666
Mi było obojętne,miałam takie skurcze że nic mi ulgi nie przynosiło, położne zmieniały mi pozycje na kucaka na jakieś misce, mi najlepiej było na tym samolociku czy jak to się nazywa, ale wiadomo moim zdaniem fajnie próbować bo może ktoś znajdzie dla siebie pozycje.. Mnie zjadło zle oddychanie.. Teraz inaczej się przygotujęI jakie wrażenia z wody? Czułaś jakiś większy spokój, mniej bólu itp?
Kaarcia
Booze dziewczyny, dziś u mnie fajnie bo 23 stopnie. No i ubrałam długie spodnie... matko, zaraz sie uduszę! Juz wracam do domu, ale jeszcze czekam w aucie na męża, bo wyszedł do sklepu i ledwo oddycham tak ciasno! Nie mam pojęcia w czym mam chodzić! Muszę odkopać ciuchy po poprzedniej ciazy jak najszybciej...
reklama
Hej Ale miałam nadrabiania, tak się rozpisałyście.
U mnie trochę ustąpiły mdłości, za to zaparcia nie dają za wygraną. Próbowałam czopków glicerynowych - niestety, wsadzilam już 5 - na mnie nie działają Wcinam śliwki już na kilogramy, pije duzo koktajli, jem przeważnie same zupy. Od wczoraj pije taki syrop na zaparcia, lactulosum, to dzisiaj troszeczke po kawie popuściło, ale brzuch niestety dalej pełny, boli..
Czuje jakbym miała niezle tornado w brzuchu i tyłku, ale nic więcej się nie dzieje. Wytrzymam jeszcze jutro, jeśli nic sie nie zmieni, to dzwonie do lekarza, bo niestety, al sprawia mi to ogromny dyskomfort.
U mnie trochę ustąpiły mdłości, za to zaparcia nie dają za wygraną. Próbowałam czopków glicerynowych - niestety, wsadzilam już 5 - na mnie nie działają Wcinam śliwki już na kilogramy, pije duzo koktajli, jem przeważnie same zupy. Od wczoraj pije taki syrop na zaparcia, lactulosum, to dzisiaj troszeczke po kawie popuściło, ale brzuch niestety dalej pełny, boli..
Czuje jakbym miała niezle tornado w brzuchu i tyłku, ale nic więcej się nie dzieje. Wytrzymam jeszcze jutro, jeśli nic sie nie zmieni, to dzwonie do lekarza, bo niestety, al sprawia mi to ogromny dyskomfort.