u mnie tak samo beta w 30 dc wynosiła 489,6 po 48 h 1777,0 a byłam na pierwszej wizycie w 6+6 i biło serduszkoChyba mam dzisiaj gorszy dzień. Pierwsza wizyta 2 września będzie to wtedy 7+4 i zastanawiam się czy nie przesunąć o tydzień z jednej strony już bym chciała wiedzieć jak się ma sytuacja, a z drugiej boje się że jak pójdę w tym terminie to i tak nie będzie serduszka i będę się tylko denerwować czekając 1-2 tygodnie na następną. Co radzicie zrobić? Nie ma u mnie możliwości żeby owu się przesunęła, bo byłam na monitoringu w 18 dc i było już po. Poza tym pierwsza beta w 30 dc była 408.
reklama
CzarnaMama
Zaangażowana w BB
O dobrze wiedzieć. Zastanawiam się,czy nie przesunąć wizyty na 6+5 , bo miałam zapisana na 7+0. Czy te 2dni zrobią aż taka różnicę?Około 5 tyg 5 dni pojawia się tętno u zarodka – ma on wtedy zazwyczaj około 3 mm długości CRL (crown rump length). Tętno MUSI się pojawić do czasu jak zarodek ma 6 mm (czyli ok 6 tyg +1 dzień) – jeżeli u zarodka 6 mm nie ma tętna to znaczy to niestety, że ciąża się nie rozwija.
Ana874
Fanka BB :)
Mi wczoraj pomogło jabłuszko, A też już w kolejkach mnie puszczająDziewczyny! No po prostu te zaparcia mnie wykończą.. nawet kawa z mlekiem nie pomaga. Brzuch wygląda jakbym była w 6 miesiącu już.. :O
nadziejka93
Chyba mam dzisiaj gorszy dzień. Pierwsza wizyta 2 września będzie to wtedy 7+4 i zastanawiam się czy nie przesunąć o tydziJaki masz termin ostatniej @? Boje się okropnie, bo już mam jedno puste jajo za sobą. Wtedy też byłam gdzieś koło 6/7 tydzień i niby był zarodek, ale maleńki i nie biło serduszko, poszłam za tydzień i już zarodka nie było widać. Po prostu się wchłonął. Chyba zwariuje przez ten stres.tez bardzo się tego boje po ost stracie ale myśle ze powinno być już coś widać ja pójdę 1 września lub 3 o ile będzie termin ale co ma być to będzie .... nic na to nie poradzimy ale jeśli stres na to tak bardzo wpływa to postaram się aby ta ciąża była bezstresowa
nadziejka93
To mamy identyczną sytuację. U mnie też w styczniu puste, razem z zabiegiem.u mnie tez było w styczniu puste brak serduszka .... okres miałam 17 lipca ... teraz u mnie to początek dopiero tydzień 4 leci
Ostatnia @ 12 lipca, czyli idziemy prawie równo. Dzisiaj według aplikacji 5+1
nadziejka93
.
jaguar
Współczuję bardzo tych zaparć. U mnie za to wręcz odwrotnie. Po dwa trzy razy dziennie na dwójkę chodzę [emoji38]Dziewczyny! No po prostu te zaparcia mnie wykończą.. nawet kawa z mlekiem nie pomaga. Brzuch wygląda jakbym była w 6 miesiącu już.. :O
mama.Antosia
U mnie tak samo wiec to pewnie dobry znak ☺Ja mam taki sam mleczny
reklama
mama.Antosia
A śliwka suszona?Dziewczyny! No po prostu te zaparcia mnie wykończą.. nawet kawa z mlekiem nie pomaga. Brzuch wygląda jakbym była w 6 miesiącu już.. :O