reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź 🙈😂 czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...

Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź [emoji85][emoji23] czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
Mnie dzisiaj pierwszy raz zaatakowało [emoji1751][emoji1751] na szczęście armia bezwonna ale tak głośna , że byłam w szoku [emoji23][emoji23][emoji23]

Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź 🙈😂 czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
No teraz układ trawienny znacznie gorzej sobie radzi i stad problemy... ja mam potworne wzdęcia i jak juz ze mnie uchodzi to tez jest cieżko 🤢😂 w ciazy można brać espumisan. Ale co do diety cieżko mi sie wypowiadać, bo jak jadłam zdrowiej to wzdęcia były, a wczoraj sie nazarlam grilla i nic!😜

Dziewczyny, czy miałyście jakieś niespecyficzne objawy zanim zrobiliście test? Ja np czułam ciepło w okolicy jajników tj jakbym miała termofor w brzuchu Ale skóra brzucha nie była jakoś mocno ciepła.

Współczuję bardzo tych zaparć. U mnie za to wręcz odwrotnie. Po dwa trzy razy dziennie na dwójkę chodzę [emoji38]
Zazdroszczę! Ja już próbuje wszystkiego :( Jabłka, gruszki, jogurty, kawa z mlekiem, zapijam wodą z cytryna, mlekiem :D Misz, masz, a nie z tego nie ma :(
A śliwka suszona?
Bleee.. chyba moje mdłości by się wtedy w wymioty przekształciły, chociaż jakiś sposób na oczyszczenie brzucha jest jakby nie było, dołem czy góra, co za roznica :D

Zazdroszczę! Ja już próbuje wszystkiego :( Jabłka, gruszki, jogurty, kawa z mlekiem, zapijam wodą z cytryna, mlekiem :D Misz, masz, a nie z tego nie ma :(

Bleee.. chyba moje mdłości by się wtedy w wymioty przekształciły, chociaż jakiś sposób na oczyszczenie brzucha jest jakby nie było, dołem czy góra, co za roznica :D
proponuję ogórki kiszone popis mlekiem 😀

reklama
Do góry