reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tylko ze ja juz od chyba 5 dni mam coraz gorsze te cycki (tzn jakby wracały do poprzedniego stanu) objawy z dnia na dzień odeszły. Nie ssie juz mnie tak jak wcześniej, nie muszę od razu po przebudzeniu iść jeść, energii mam więcej, nie czuję się gruba jak jeszcze niedawno i tak mnie to wszystko martwi. Jedyne co to mam takiego nerwa ze lepiej do mnie nie podchodzić i wzdęcia mnie męczą. Reszta się skończyła z dnia na dzień. W środę wizyta, trzeba jakoś dotrwać. Jutro do pracy to jakoś zleci
Na pewno jest ok:) mnie tez na zmianę raz ni raz nie.Spokojnie;)

reklama
Dziewczyny u mnie dzis jakis wzmożony śluz, mialam bezowe plamienia, dostałam luteinę, a dziś mam śluz. Miała tak któraś z Was?
Ja od marca br pracuje non stop zdalnie przy laptopie, zatem to na plus, a że czuje się dobrze, to nie narzekam, czasami usnę w ciągu dnia na 15 min 😄. Zatem uważam ze do grudnia spokojnie dam radę nawet z brzuszkiem w pracy w domu. A daje zależy jak kręgosłup pozwoli, bo mam z nim spore problemy od 2013 r.

Hej dziewczyny nie pisałam jakiś czas bo jest u mnie siostra z 7 miesięcznym synkiem na parę dni i jakoś tak czasu, nie było. Dziś mam 6+7 tydzień z apki w środę mam teleporade z alergologiem bo tabletek nie mogę brać swoich aa powiem, wam ze przez ciążę tak mi się alergia pogorszyła ohh... Jeszcze w tygodniu mam iść na badania krwi moczu tsh No i 26.08 wizytę mam na 13 to będzie druga wizyta bo w środę 12.08 na tym starym sprzecie usg w 6+3 był pęcherzyk... Zobaczymy jak Tera będzie. I witam nowe mamuski :)

Dziewczyny u mnie dzis jakis wzmożony śluz, mialam bezowe plamienia, dostałam luteinę, a dziś mam śluz. Miała tak któraś z Was?
Ja od marca br pracuje non stop zdalnie przy laptopie, zatem to na plus, a że czuje się dobrze, to nie narzekam, czasami usnę w ciągu dnia na 15 min 😄. Zatem uważam ze do grudnia spokojnie dam radę nawet z brzuszkiem w pracy w domu. A daje zależy jak kręgosłup pozwoli, bo mam z nim spore problemy od 2013 r.
Ja to sluz wogole mam jakis dziki,generalnie jakos tak mokro.sluzu w sumie malo a jest taki mleczny i wodnisty

reklama
Do góry