reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jeszcze jestem załamana bo od poniedziałku szkoły zamykają a moja córka w 2klasie i źle wspominam poprzednie zdalne nauczania... A to jej się niechcialo zero motywacji itd aa jak chodzi do tej szkoły to wszystko chętnie. Za to druga córka zerówka i, dalej będzie maszerować.
U mnie to samo ale ja chyba młodsza też zostawię w domu. Muszę to z panią jeszcze przedyskutować

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problem bolących bioder? W poprzedniej ciąży niczego takiego nie miałam, a teraz w nocy przy przekręcaniu się na boki bolało i w ciągu dnia też jak się zapomnę i tylko trochę gwałtowniejsze ruchy zrobię... wcześniej zdarzało mi się tylko sporadycznie jak kichnęłam albo gwałtownie wstałam. Nie wiem czy to więzadła czy coś innego może być... Ehh i tak ciągle jakieś zmartwienie... Tu zaboli, tam kłuje i tak w kółko...

Ja po wizycie ;) nadal chłopczyk, zdrowiutki, 170g. Termin to jednak 15 kwietnia, a nie 23, bo bierzemy z usg, jest za duża różnica między usg a om. Dostałam zdjęcie 3D gratis 🥰 właściwie to z 10 zdjęć 😅
Ciśnienie u mnie w standardzie 95/65 🤷
Wagę przemilczę, wybaczcie😅 Na szczęście czuję się fantastycznie, lekko i nadal bez problemu robię jogową pozycję gołębia 😂 to pewnie mięśni tyle przybyło od ćwiczeń...na pewno...🤔

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problem bolących bioder? W poprzedniej ciąży niczego takiego nie miałam, a teraz w nocy przy przekręcaniu się na boki bolało i w ciągu dnia też jak się zapomnę i tylko trochę gwałtowniejsze ruchy zrobię... wcześniej zdarzało mi się tylko sporadycznie jak kichnęłam albo gwałtownie wstałam. Nie wiem czy to więzadła czy coś innego może być... Ehh i tak ciągle jakieś zmartwienie... Tu zaboli, tam kłuje i tak w kółko...
To chyba normalne w ciąży, relaksyna tak działa, że więzadła się rozluźniają i wszystko rozchodzi. Nie pocieszę, że im później, tym gorzej... Masz poduchę ciążowa?

Ja po wizycie ;) nadal chłopczyk, zdrowiutki, 170g. Termin to jednak 15 kwietnia, a nie 23, bo bierzemy z usg, jest za duża różnica między usg a om. Dostałam zdjęcie 3D gratis 🥰 właściwie to z 10 zdjęć 😅
Ciśnienie u mnie w standardzie 95/65 🤷
Wagę przemilczę, wybaczcie😅 Na szczęście czuję się fantastycznie, lekko i nadal bez problemu robię jogową pozycję gołębia 😂 to pewnie mięśni tyle przybyło od ćwiczeń...na pewno...🤔
Ja też mam termin na 15 kwietnia😁😁😁
Dawaj sweeetaśne focie, daj oko nacieszyć, plis plis
A waga - toż to czysty mięsień jest😁

Ja też mam termin na 15 kwietnia😁😁😁
Dawaj sweeetaśne focie, daj oko nacieszyć, plis plis
A waga - toż to czysty mięsień jest😁
Super! Czyli rodzimy w ten sam dzień! Umowa? 😅 Zaaraz coś znajdę. Ale on jeszcze malutki, to mało widać na tym usg że szczegółów twarzy IMG_20201104_193058~2.jpg

Super! Czyli rodzimy w ten sam dzień! Umowa? 😅 Zaaraz coś znajdę. Ale on jeszcze malutki, to mało widać na tym usg że szczegółów twarzyZobacz załącznik 1197126
Umowa stoi🤝
Mama Ty otwórz oczy - meeeega przystojniak Ci pod sercem rośnie a Ty mówisz że mało szczegółów...ech poprostu skromna jesteś a niepotrzebnie - cudny chłopaczek. Cudny😍😍😍

reklama
To chyba normalne w ciąży, relaksyna tak działa, że więzadła się rozluźniają i wszystko rozchodzi. Nie pocieszę, że im później, tym gorzej... Masz poduchę ciążowa?
Tak myślałam, ale zmyliło mnie, że w poprzedniej ciąży tego nie było... Chociaż w poprzedniej musiałam dużo leżeć, więc może po prostu nie było okazji żeby mnie bolało ;) a teraz bieganie za dwulatkiem ;)
Tak, poduchę mam i chyba czas zrobić z niej znowu użytek...

Do góry