reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jeszcze jestem załamana bo od poniedziałku szkoły zamykają a moja córka w 2klasie i źle wspominam poprzednie zdalne nauczania... A to jej się niechcialo zero motywacji itd aa jak chodzi do tej szkoły to wszystko chętnie. Za to druga córka zerówka i, dalej będzie maszerować.
U mnie to samo ale ja chyba młodsza też zostawię w domu. Muszę to z panią jeszcze przedyskutować

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problem bolących bioder? W poprzedniej ciąży niczego takiego nie miałam, a teraz w nocy przy przekręcaniu się na boki bolało i w ciągu dnia też jak się zapomnę i tylko trochę gwałtowniejsze ruchy zrobię... wcześniej zdarzało mi się tylko sporadycznie jak kichnęłam albo gwałtownie wstałam. Nie wiem czy to więzadła czy coś innego może być... Ehh i tak ciągle jakieś zmartwienie... Tu zaboli, tam kłuje i tak w kółko...

Ja po wizycie ;) nadal chłopczyk, zdrowiutki, 170g. Termin to jednak 15 kwietnia, a nie 23, bo bierzemy z usg, jest za duża różnica między usg a om. Dostałam zdjęcie 3D gratis 🥰 właściwie to z 10 zdjęć 😅
Ciśnienie u mnie w standardzie 95/65 🤷
Wagę przemilczę, wybaczcie😅 Na szczęście czuję się fantastycznie, lekko i nadal bez problemu robię jogową pozycję gołębia 😂 to pewnie mięśni tyle przybyło od ćwiczeń...na pewno...🤔

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problem bolących bioder? W poprzedniej ciąży niczego takiego nie miałam, a teraz w nocy przy przekręcaniu się na boki bolało i w ciągu dnia też jak się zapomnę i tylko trochę gwałtowniejsze ruchy zrobię... wcześniej zdarzało mi się tylko sporadycznie jak kichnęłam albo gwałtownie wstałam. Nie wiem czy to więzadła czy coś innego może być... Ehh i tak ciągle jakieś zmartwienie... Tu zaboli, tam kłuje i tak w kółko...
To chyba normalne w ciąży, relaksyna tak działa, że więzadła się rozluźniają i wszystko rozchodzi. Nie pocieszę, że im później, tym gorzej... Masz poduchę ciążowa?

Ja po wizycie ;) nadal chłopczyk, zdrowiutki, 170g. Termin to jednak 15 kwietnia, a nie 23, bo bierzemy z usg, jest za duża różnica między usg a om. Dostałam zdjęcie 3D gratis 🥰 właściwie to z 10 zdjęć 😅
Ciśnienie u mnie w standardzie 95/65 🤷
Wagę przemilczę, wybaczcie😅 Na szczęście czuję się fantastycznie, lekko i nadal bez problemu robię jogową pozycję gołębia 😂 to pewnie mięśni tyle przybyło od ćwiczeń...na pewno...🤔
Ja też mam termin na 15 kwietnia😁😁😁
Dawaj sweeetaśne focie, daj oko nacieszyć, plis plis
A waga - toż to czysty mięsień jest😁

Ja też mam termin na 15 kwietnia😁😁😁
Dawaj sweeetaśne focie, daj oko nacieszyć, plis plis
A waga - toż to czysty mięsień jest😁
Super! Czyli rodzimy w ten sam dzień! Umowa? 😅 Zaaraz coś znajdę. Ale on jeszcze malutki, to mało widać na tym usg że szczegółów twarzy IMG_20201104_193058~2.jpg

Super! Czyli rodzimy w ten sam dzień! Umowa? 😅 Zaaraz coś znajdę. Ale on jeszcze malutki, to mało widać na tym usg że szczegółów twarzyZobacz załącznik 1197126
Umowa stoi🤝
Mama Ty otwórz oczy - meeeega przystojniak Ci pod sercem rośnie a Ty mówisz że mało szczegółów...ech poprostu skromna jesteś a niepotrzebnie - cudny chłopaczek. Cudny😍😍😍

reklama
To chyba normalne w ciąży, relaksyna tak działa, że więzadła się rozluźniają i wszystko rozchodzi. Nie pocieszę, że im później, tym gorzej... Masz poduchę ciążowa?
Tak myślałam, ale zmyliło mnie, że w poprzedniej ciąży tego nie było... Chociaż w poprzedniej musiałam dużo leżeć, więc może po prostu nie było okazji żeby mnie bolało ;) a teraz bieganie za dwulatkiem ;)
Tak, poduchę mam i chyba czas zrobić z niej znowu użytek...

Do góry