reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
W ogóle cześć wszystkim 😊 ostatnie dwa dni niewiele się odzywałam, ale jakiś kryzys mnie dopadł.. może to faktycznie przesilenie, albo fakt,że człowiek wciąż się czymś martwi.. przedwczoraj byłam u neurologa i jestem trochę spokojniejsza pod tym kątem.. jedynie ten ból krocza wciąż mnie martwi, w nocy jest ok i jak poleżę troche.. jutro zadzwonię do mojego lekarza (dziś ma dyżur w szpitalu) chyba zapytać co i jak mimo,że w zeszłym tygodniu byłam na wizycie i szyjka była "idealna", ale dla własnego komfortu psychicznego.. a tak poza tym czekam wciąż na ruchy tego mojego małego lenia 😊 dziś mi się zaczął 16tc więc nasłuchuje, wczoraj troszkę jakby coś czułam ale z młodą to było o wiele bardziej wyraźne i od razu wiedziałam,że to ona, choć było wcześnie jak na pierwszą ciążę bo w 17tc, a teraz jakoś pewności nie mam 🤷

Jak to mało widać!
Wszystko widać, jeju cudo ❤️❤️❤️❤️❤️
Który to tydzień?
Wszyscy mówią, że podobny do córki i że identyczny nosek, więc coś w tym musi być ;)
16+6
Najlepsze wychodzą na połówkowych. Zależy też od wielkości dziecka, moje było duże i na 3d po 30t.c wiecznie było przyklejone buźką do ściany ;

W ogóle cześć wszystkim 😊 ostatnie dwa dni niewiele się odzywałam, ale jakiś kryzys mnie dopadł.. może to faktycznie przesilenie, albo fakt,że człowiek wciąż się czymś martwi.. przedwczoraj byłam u neurologa i jestem trochę spokojniejsza pod tym kątem.. jedynie ten ból krocza wciąż mnie martwi, w nocy jest ok i jak poleżę troche.. jutro zadzwonię do mojego lekarza (dziś ma dyżur w szpitalu) chyba zapytać co i jak mimo,że w zeszłym tygodniu byłam na wizycie i szyjka była "idealna", ale dla własnego komfortu psychicznego.. a tak poza tym czekam wciąż na ruchy tego mojego małego lenia 😊 dziś mi się zaczął 16tc więc nasłuchuje, wczoraj troszkę jakby coś czułam ale z młodą to było o wiele bardziej wyraźne i od razu wiedziałam,że to ona, choć było wcześnie jak na pierwszą ciążę bo w 17tc, a teraz jakoś pewności nie mam 🤷
Myślę że większość z nas ma taki nastrój ostatnim Czasem, jesień w tym tymbardziej nie pomaga.. No i hormony 😜😜, zaraz święta to i humory się pozmieniają 😜

Myślę że większość z nas ma taki nastrój ostatnim Czasem, jesień w tym tymbardziej nie pomaga.. No i hormony 😜😜, zaraz święta to i humory się pozmieniają 😜
Tak też na nie czekam 😊 byłam młoda do szkoły odprowadzić (tyłek mi wymarzł jak nie wiem brrr) i po drodze dorwałem świąteczną gazetę, wiec teraz pakuje się pod kocyk z gorącym kakaem i gazetką ogrzać siebie i mój jesienny nastrój 😁

Hey wszystkim :) U mnie dzisiaj piękne słoneczko, od razu lepiej się czuje :) Wczoraj leżałam po tych cukierkach i poczułam 3 niezidentyfikowane pyknięcia, ale głowy nie dam że to to, bo jelita wieczorem też bardziej aktywne 😅 Byłam rano w sklepie i zobaczyłam serek wiejski, jak sobie wyobraziłam, że go jem ze świeżą bułką z masłem i ciepła herbatką, to do domu prawie leciałam 😂 Dobrze, że nie kupiłam 2 szt, bo pewnie bym się nie oparła 😁
Miłego dnia dziewczyny! 🤗

Dziewczyny, odebrałam przed chwilą wyniki badań prenatalnych... jesteście w większości bardziej doświadczone...możecie mi pomóc to rozszyfrować jakoś ?

1604568080565.png

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problem bolących bioder? W poprzedniej ciąży niczego takiego nie miałam, a teraz w nocy przy przekręcaniu się na boki bolało i w ciągu dnia też jak się zapomnę i tylko trochę gwałtowniejsze ruchy zrobię... wcześniej zdarzało mi się tylko sporadycznie jak kichnęłam albo gwałtownie wstałam. Nie wiem czy to więzadła czy coś innego może być... Ehh i tak ciągle jakieś zmartwienie... Tu zaboli, tam kłuje i tak w kółko...

miewam podobnie właśnie przy jakichś gwałtowniejszych ruchach.. albo jak nagle szybko wstanę.. ale bardziej nawet nie ból bioder tylko tak w okolicy biodra ale tak w środku coś bardziej... jakby... ciągnęło ? hmm..

Do góry