P
pożegnanie
Gość
Fryyyytki przemyśl to !Parku raczej tam nie ma. Na wynos to tylko w aucie, jeszcze w taką pogodę to już lepiej do mc donalda jechac do driva i na to smao wyjdzie a jedzenie szybciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fryyyytki przemyśl to !Parku raczej tam nie ma. Na wynos to tylko w aucie, jeszcze w taką pogodę to już lepiej do mc donalda jechac do driva i na to smao wyjdzie a jedzenie szybciej
No rejczel, że jesteś mądra A brzuchem to Ty się nie przejmuj! W pierwszej ciąży dopiero około połówki zaczęłam się zaokrąglać, wcześniej to nawet schudłam. Bejbe, na pewno nie wolisz się zmieniać w Fionę jak ja No i jeszcze jedno, mój brzusio wygląda na bardziej sadełkowy niż ciążowyNie wierzę ja to samo! Nie mam teraz żadnej, w straconej ciąży mailam 2, zatem teraz żadnej - mniej myślę, chociaż forum pomaga, to czasami wpedzam sie w stresa porownywania a.to CRL, a to brzuszka ! No czy ja jestem madra!?!
7 skończyła w sierpniu.A ile aktualnie ma latek Twoja buntowniczka?
Co ty ja juz w 11 + smigalam z detektorem i udalo sie znalesc,wiec powinno byc spoko u ciebie.polecam filmiki na Youtubie z glosem,bedziesz umiala odroznicWłaśnie mnie też przerażają takie akcję, tym bardziej,że jestem panikara ale z drugiej strony wiem,że w niektórych sytuacjach może mi pomóc.. a w którym tygodniu udało Ci się namierzyć tętno? Ja jestem przy początku 13tego i zastanawiam się czy jest już sens szukać czy jeszcze się wstrzymać i niepotrzebnie nie stresowac
Ja pierwszy raz użyłam teraz w środę a było to 13+5, oczywiście nie znalazłam od razu, trochę to trwało, ale udało sięWłaśnie mnie też przerażają takie akcję, tym bardziej,że jestem panikara ale z drugiej strony wiem,że w niektórych sytuacjach może mi pomóc.. a w którym tygodniu udało Ci się namierzyć tętno? Ja jestem przy początku 13tego i zastanawiam się czy jest już sens szukać czy jeszcze się wstrzymać i niepotrzebnie nie stresowac
Boszzz....właśnie sobie pomyslalam że mój brzdąc będzie się buntował jeszcze tyyyle czasu i przybył mi conajmniej jeden siwy włos....7 skończyła w sierpniu.
Poszła w rodzine jej ojca. Jest złośliwa, przebiegła i manipulantka. Pracuje nad nią od 2 lat, psychologowie nie chcą podjąć się terapii, bo zadna nie będzie skuteczna, dopóki jej ojciec nie zacznie współpracować. Na co nie ma co liczyć.
Zazdroszczę. Ja miałam naprawdę wielki, a przy moim wzroście to juz w ogóle... Początkowo jak rósł to sie cieszyłam i byłam dumna, ale pozniej okropnie sie czułam w swoim ciele. Juz pisałam, ze z babcia sie ciagle kłóciłam, bo ona za każdym razem mi gadała, ze mam wielki brzuch i ze będzie bycze dziecko itd., a mnie to okropnie wkurzało. W 7 miesiacu pamietam tez, ze jak spotkałam panią sprzątająca ode mnie z pracy to ona do mnie:”u Ciebie bliźniaki tak?” Niby wiem, ze to brzuch ciazowy, a nie jakiś z nadwagi czy cos, ale i tak było mi przykro po prostu... w ogóle nie powinno sie komentować czyjegoś wyglądu i tyleJa miałam tak malusi, że położne łapały się za głowę skąd u mnie było tyle wód płodowych lało się ze mnie jak z Niagary z córką w ciąży wchodziłam we wszystkie ubrania sprzed ciąży. W ogóle nie musialam wymieniać garderoby.
Wypłacz się jeśli odczuwasz taką potrzebę. Wierzę, że wszystko będzie dobrze Musi być!!!Poryczałam się jak pobierali wymaz u moich dzieci. Mój tato dostał duszności. Został przewieziony do szpitala. Jest w grupie ryzyka w związku z przebytymi dwoma udarami i zawałem. Nic tylko siąść i płakać. Mój mąż też przybity.
Mi sie wydaje, ze tygodniami nie ma sie co sugerować na tym etapie. Ja jakoś w 11 złapałam szybko, a kilka dni temu mi sie nie udało (ponad 14 tygodni) . Musiałam znowu po godzinie jakoś próbować i sie udało. Podobno po jedzeniu czasem cieżko złapać, tez zależy jak maluszek sie ułoży, może akurat gdzieś tam nurkuje w głębiach nie można na pewno od razu panikować tylko próbować pozniej.Co ty ja juz w 11 + smigalam z detektorem i udalo sie znalesc,wiec powinno byc spoko u ciebie.polecam filmiki na Youtubie z glosem,bedziesz umiala odroznic
We wtorekAaa to rozumiem, ale wiesz powiem Ci ze wszystko jest dobrze! A kiedy badanie?