reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ostatnio w ogóle zamówiłam sobie detektor tętna żeby przetrwać czas do momentu ruchów. Wiem, to tylko gadżet itd. ale chyba z tydzień się zastanawiałam czy zamówić.. z jednej strony obawa,że nie znajdę tętna i wpadnę w panikę,z drugiej - przecież i tak już panikuje 🤷 zobaczymy co to z tego wyjdzie jak mi dotrze przesyłka i jak to się sprawdzi 😌 ma któraś z Was?
Ja sie tego balam jak ognia ale dostalam w prezencie i jest to teraz cos co ratuje mi nerwy,chociaz dzisaj po wczorajszym plamieniu nie moglam przez chwile znalesc i szukalam i szukalam ale znalazlam i sie uspokoilam.Ja osobiscie polecam,ale znam dziewczyne z fb ktora szukala pozniej polozna szukala i nie mogla znalesc i wyslali ja na szybki skan do szpitala i wszystko bylo ok.takich akcji sie boje wlasnie

reklama
A w ogóle patrzcie znalazłam zdjęcia z pierwszej ciąży :) taka pamiątka to było 8lat temu :) a urodziłam w 42tc

Załączniki

• IMG_20201016_201814.jpg
    IMG_20201016_201814.jpg
    125,3 KB · Wyświetleń: 79
Dokładnie, ja mam dni ze oglądam sobie ubranka, wyciągam moje magiczne pudełko z ubrankami, jakieś słodkie dzieciaczki na insta a dzień gdzie patrze na te ubranka i bym je pochowała najchętniej na dno szafy i omijam wszystkie zdjęcia małych dzieci
Ja to jakos nie wchodze jeszcze myslami na takie tematy bo sie za bardzo nakrece...moja ciaza po tylu latach to maly cud dla mnie a posiadanie malej zdrowej coreczki to szczyt szczytow marzen

Poryczałam się jak pobierali wymaz u moich dzieci. Mój tato dostał duszności. Został przewieziony do szpitala. Jest w grupie ryzyka w związku z przebytymi dwoma udarami i zawałem. Nic tylko siąść i płakać. Mój mąż też przybity.
Ojej biedulko bardzo ci wspolczuje,bedziemy zbiorowo trzymac kciki za wasze zdrowie

reklama
Do góry