reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Niestety odwrotnie, zaparcia mnie męczą. Mi się podoba Laura, myślałam żeby teraz tak dać córce, bo w pierwszej ciąży nie przeszło :-) jeszcze Julianna, Liwia. Dla chłopca nie wiem, pustka w głowie.

W wasze kłótnie nie będę się wtrącać ;-) pamiętajcie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i nie oceniajmy ludzi po paru wypowiedziach :*

Poza tym miałam dzisiaj niespodziankę urodzinowa. Koleżanki mnie odwiedziły,
mąż ogarnął tort. Było super :-D dowiedziały się o ciąży, będą też próbować [emoji1787] a jak nie wyjdzie, to będą bawić moje :-D
No to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń 🤩

reklama
Hej, mam dzisiaj wizytę. Ale jestem przerażona. Wczoraj już czułam się lepiej. Dzisiaj też - piersi już zupełnie nie bolą. Jak nie w ciąży. Ręka odjął wszystko. Boje się że skończy się jak zwykle :(

Hej, mam dzisiaj wizytę. Ale jestem przerażona. Wczoraj już czułam się lepiej. Dzisiaj też - piersi już zupełnie nie bolą. Jak nie w ciąży. Ręka odjął wszystko. Boje się że skończy się jak zwykle :(
Nie martw się mnie wczoraj jak miałam wizytę piersi też przestały bolec. Ale to chyba przez stres wyższy próg bólu bo jak wracałam to musiałam je w rękach trzymać żeby nie bolały 😂

Czy to twoje kolejne podejście?
Ja od wtorku właśnie nie mam żadnego bólu piersi,ale póki co nic się nie dzieje. Jedynie koło 5/6 rano czuje skurcz w dole brzucha. Daj znać po wizycie!

Czy to twoje kolejne podejście?
Ja od wtorku właśnie nie mam żadnego bólu piersi,ale póki co nic się nie dzieje. Jedynie koło 5/6 rano czuje skurcz w dole brzucha. Daj znać po wizycie!

W styczniu poronienie zatrzymane, 6/9 Tc.
Wtedy też przestałam pewnego dnia źle się czuć. Mały rozwijał się wolniej w 6+5 brak serduszka, ale łapanie się nadzieji, że późniejsza owylacja. Po 2 tygodniach nic. Skierowania do szpitala. Niestesty za dobrze mu było wiec łyżeczkowanie :(

reklama
Do góry