reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja też tego używam. Ogólnie wydaje mi się fajna
Ja mam "Ciąża+". W sumie też służy mi tylko po to, żeby pokazywać aktualny tydzień póki co, ale trochę w niej pogrzebałam i bardzo fajnie później widać co się dzieje w każdym tygodniu, można pooglądać wszystko w 3D :D No i są też opisy, blogi i inne pierdoły

Tez moja pierwsza ciąża i tez sie tym trochę stresuje :) Będzie dobrze!
Lekarza mam dopiero za tydzień 17 sierpnia. Daj znać po wizycie co powiedział lekarz i co już było widać :)
Hej, ja dziś po pierwszej wizycie :) lekarz po wielkości zarodka ocenił ciążę na 5+4 dnia i że taka mała kropeczka w rogu to serduszko :) mam jeszcze przyjść 20.08 z badaniami - tak szybko, bo od 24.08 zaczynam urlop.
Na Twojej wizycie będzie już pewnie widać zdecydowanie wiecej, trzymam kciuki :) koniecznie daj znać!

Dziękuję :) mi najbardziej się podoba z tych Gniewko, Kostek, Jagna i Ida <3
Ale już Gniewomir mniej, a Gniewko to zdrobnienie od Gniewomir albo Gniewosz xD a za to Jagienka by super nam pasowała do Mieszka :)
Domyśliłam się po Twoich imionach, że Twój mąż to raczej chyba nie Polak :)
Moi przyjaciele mają córkę Jagnę i jakby mieli syna, to też byłby Mieszko:) póki co mają dwie dziewczynki, ale ostatniego słowa nie powiedzieli... Także zapowiada się popularny duet imion dla rodzeństwa;)

Moi przyjaciele mają córkę Jagnę i jakby mieli syna, to też byłby Mieszko:) póki co mają dwie dziewczynki, ale ostatniego słowa nie powiedzieli... Także zapowiada się popularny duet imion dla rodzeństwa;)
Jagna to jest piękne imię, a Jagienka to już wg przeurocze :) <3 i do Mieszka pasuje idealnie :)

reklama
Jagna to jest piękne imię, a Jagienka to już wg przeurocze :) <3 i do Mieszka pasuje idealnie :)
Prawda, imiona piękne:) też sami kiedyś (kiedyś, kiedy jeszcze czysto hipotetycznie myśleliśmy o dzieciach :) ) mówiliśmy, że nasz syn będzie Mieszko. A teraz sami nie wiemy, jakie byśmy dali imię;)

Do góry