Dorota991
Fanka BB :)
Ja tez ide dzis i az nie spalam w nocy ze stresu...
Bo jak tu się nie denerwować prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ide dzis i az nie spalam w nocy ze stresu...
A o której wizyta?Ja tez dzisiaj usg i już płacze od rana i żołądek skręca..
Wszystko przez złe wspomnienia
Chciałabym żeby wszystko było dobrze
Ale może już coś będzie widać, ja po dzisiejszej wizycie pewnie niewiele się dowiem, a kolejny termin do mojego lekarza był dopiero na 03.09... Liczę tylko na l4. Mam pracę, która zdecydowanie nie sprzyja ciąży. Chemia dźwiganie..Ja chyba jednak zwariuje czekając na wizytę do tego 24.08
10A o której wizyta?
My mamy Antka i marzymy o HaniNo to może dobrze że nam wizytę dopiero 24go sierpnia [emoji848] będzie wtedy 8+3 więc już powinno być widać serduszko.
Jeju dziewczyny ale wy piszecie [emoji33] ledwo nadrobilam.
Odnośnie imion to u mnie na pewno będzie Hania, a jeśli chłopiec to Adrian lub Antek
To już niedługo!
Też bym chciała dostać l4 i się zająć tylko ciąża,A nie wstawaniem i dojeżdżaniem do pracy. Zaczyna mnie to męczyć. Coraz gorzej mi się prowadzi auto.Ale może już coś będzie widać, ja po dzisiejszej wizycie pewnie niewiele się dowiem, a kolejny termin do mojego lekarza był dopiero na 03.09... Liczę tylko na l4. Mam pracę, która zdecydowanie nie sprzyja ciąży. Chemia dźwiganie..