Pauliska757
Fanka BB :)
U nas dzieci będą miały razem pokoik, ale chyba dopiero wtedy kiedy dzidziuś zacznie przesypiać noce żeby nie wybudzać starszaka. A syndrom wicia gniazda nie wiem czy mam, ale już wymyśliłam przemeblowanie, malowanie i chce jedną ściane zrobić z betonu dekoracyjnego narazie sprzątam generalnie póki mam siłę i mogę, bo wiem że jak mąż się zajmie domem to troche jednak się zapuści mieszkanie. Wiem że ostatnio starał się jak mógł, ale nie było zrobione wszystko idealnie. Szczęście że to było na wynajmowanym mieszkaniu i miesiąc po porodzie się przeprowadzališmy na nowe i świeże. Ale tak czy siak po wyniesieniu mebli miałam dużo do sprzątania mimo wszystkoA dziewczyny która ma już "syndrom wicia gniazdka"?? w sumie to pod koniec Ciąży tak sie robi ale u mnie to chyba przez całą ciążę ja w ciążach poprostu uwielbiam robić zmiany w domu, całe szczęście ze robimy pokoik właśnie dla dzieci to będzie pole do popisu do tego remont sypialni i malowanie przedpokoju w ciąży z synem remontowaliśmy cały dom, ale zauważyłam. Ze w ciąży ma się większą chec na zmiany, przekładanie kupowanie nowych rzeczy do domu
Któras z mam ma pokoik wspolny dla dwójki dzieci?
Ja zdecydowałam się na to ponieważ wiem że dzieci będą miały raźniej razem a za 10 lat zrobię im oddzielne pokoje tylko teraz mysle jak połączyć kolory dziewczynki i chłopca ☺