reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Patii_666 - miałam w tym tygodniu 38.5, jeden dzień prawie nieprzytomna z powodu silnego bólu głowy i gorączki, do tego gardło i suchy kaszel. Chciałam dostać skierowanie na wycięcie pieprzyka i spytać co mogę na kaszel, skończyło się testem.

No nic, zbieram się, bo jeszcze się spóźnię.
Bank to nie to, smak masz? Ja mysle ze przeziębienie, trzymam kciuki!!! 🤞🤞🤞

@Patii_666 - miałam w tym tygodniu 38.5, jeden dzień prawie nieprzytomna z powodu silnego bólu głowy i gorączki, do tego gardło i suchy kaszel. Chciałam dostać skierowanie na wycięcie pieprzyka i spytać co mogę na kaszel, skończyło się testem.

ojej oby wszystko bylo w porządku. Duuuzo zdrówka

a gdzie zdjęcie tej cudnej dziewczynki? 🤔🤔🤔 ostatnio nikt zdjęcia nie wrzuca 😔
Nadrabiam i wstawiam zdjęcia mojej dzielnej dziewczynki 😊 i imię już wybrane- będzie Iga IMG_20201015_175231~2.jpgIMG_20201015_175226~2.jpg🥰

No nie które pytania będą się powtarzać właśnie np. o wielkość brzucha wyprawkę czy o kolejne USG czy badania to normalne bo jak napisałaś to będzie ewaluować razem z ciążą . No ale ile można odpowiadać na pytanie o Pappa? Codziennie [emoji1787][emoji1787]
Kamiśka to sie zaraz skonczy.....bo dziewczyny zaczna gadac o połówkowym:)

Oby to było zwykle przeziębienie, trzymam mocno kciuki!

Trzymam kciuki za negatywny wynik [emoji4][emoji4]

Taki problem, że kilka godzin wcześniej był poruszany ten temat , i napisałam o tym koleżance to się obruszyla. A poza tym wpaść i zadać pytanie bez cześć czy czegokolwiek to można w google wpisać " ile się czeka na wyniki pappa" i no problem [emoji6][emoji6]
dobra robmy to forum prywatne i bedzie z glowy.😁

reklama
Do góry