reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Do mnie zajrzeli tylko na obchodzie i po zabiegu. Sama na sali bylam...wrocilam do domu na pieszo, bo nikt mnie nie odebrał i wtedy przyszedł smutek....eh...
Ankiety żadnej tez nie dostalam tetaz 🤷‍♀️
No to potrzymala za rękę u mnie było :
"dzwonić za każdym siku, będziemy sprawdzać co wyleciało"
"zakuli was w te cytoteci.. I teraz jęczą a my mamy robotę"
"pi co dzwoni, przyjść nie może pokazać co narobiła?"
"tkanki od skrzepu nie rozróżnia?"

To tylko kilka. Dla wyjaśnienia cytotec to lek który podaje się się dopochwowo by wywołać poronienie.

To będzie pytanie z tych głupich. Czy w teoretycznie 13+5 mogę już czuć Malucha? Położyłam dziś rękę na brzuchu i ma wrażenie, że coś mi się przerolowało pod nią, a teraz czuję takie jakby drapaniewe wzgorek. Trochę nie wiem czy sobie wkręcam, ale wydaje mi się, że to nie flaki..
No kto wie 😁 ja tez czasem dziwne akcje w brzuchu mym czuję

No to potrzymala za rękę u mnie było :
"dzwonić za każdym siku, będziemy sprawdzać co wyleciało"
"zakuli was w te cytoteci.. I teraz jęczą a my mamy robotę"
"pi co dzwoni, przyjść nie może pokazać co narobiła?"
"tkanki od skrzepu nie rozróżnia?"

To tylko kilka. Dla wyjaśnienia cytotec to lek który podaje się się dopochwowo by wywołać poronienie.
To jest nieludzkie...ja rozumiem że personel nie będzie z Nami płakał ale kuźwa to minimum empatii i człowieczeństwa jest wymagane...
Straszne to jest czego się dowiaduje...

reklama
Do góry