Kamiśka :)
Fanka BB :)
Zrobimy tylko nadal nie ma chętnej drugiej moderatorki [emoji6]dobra robmy to forum prywatne i bedzie z glowy.[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobimy tylko nadal nie ma chętnej drugiej moderatorki [emoji6]dobra robmy to forum prywatne i bedzie z glowy.[emoji16]
Mi tez w szpitalu zrobili,pielegniarka podchodzi i mowi ze musi zrobic wyzmaz a ja jej pokzuje czy z pochwy a ona ze nie ze na covid hahahA ja o 19.30 mam wymaz na covida. Ot efekt teleporady
Z innymi 36-latkami o niskim ryzyku.... i tego sie kochana trzymajmy oby do przodu i bez problemów ☺Patrz ja tez mialam taki wynik na trisomie 21 jakos 1-5560 taki sam wiek 36 lat pewnie nasze wyniki porownywane z innymi 36 latkami heh[GROUP=][/GROUP]
No to potrzymala za rękę u mnie było :Do mnie zajrzeli tylko na obchodzie i po zabiegu. Sama na sali bylam...wrocilam do domu na pieszo, bo nikt mnie nie odebrał i wtedy przyszedł smutek....eh...
Ankiety żadnej tez nie dostalam tetaz
No kto wie ja tez czasem dziwne akcje w brzuchu mym czujęTo będzie pytanie z tych głupich. Czy w teoretycznie 13+5 mogę już czuć Malucha? Położyłam dziś rękę na brzuchu i ma wrażenie, że coś mi się przerolowało pod nią, a teraz czuję takie jakby drapaniewe wzgorek. Trochę nie wiem czy sobie wkręcam, ale wydaje mi się, że to nie flaki..
U mnie Iga bądź Jadwiga o ile dziewczyna..Nadrabiam i wstawiam zdjęcia mojej dzielnej dziewczynki i imię już wybrane- będzie Iga Zobacz załącznik 1188768Zobacz załącznik 1188769
Ja też jak poloze to czuje jakby rybka pływa ale zawsze sama do siebie mowie ze waaaatpie ze to ruchyNo kto wie ja tez czasem dziwne akcje w brzuchu mym czuję
To jest nieludzkie...ja rozumiem że personel nie będzie z Nami płakał ale kuźwa to minimum empatii i człowieczeństwa jest wymagane...No to potrzymala za rękę u mnie było :
"dzwonić za każdym siku, będziemy sprawdzać co wyleciało"
"zakuli was w te cytoteci.. I teraz jęczą a my mamy robotę"
"pi co dzwoni, przyjść nie może pokazać co narobiła?"
"tkanki od skrzepu nie rozróżnia?"
To tylko kilka. Dla wyjaśnienia cytotec to lek który podaje się się dopochwowo by wywołać poronienie.
U nas Anastazja lub Emilia, chociaż podoba mi się bardzo Hania ale niedaleko nazwali tak dziewczynkęU mnie Iga bądź Jadwiga i ile dziewczyna..