reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Serce boli jak się czyta takie historie...
A co do ankiet to obym się myliła ale przeszło mi przez myśl że to tylko dla wyciszenia tematu. Ankieta i co dalej?
Ja też nie otrzymałam żadnej ankiety do wypełnienia...
Ja dostałam ankietę na pierwszej wizycie do wypełnienia i miałam ja przynieść na kolejna . Lekarka policzyła wynik , u mnie akurat okazał się Ok ale gdyby wynik wskazywałby na depresje lekarz musi dać skierowanie do specjalisty

Dziewczyny, która dzisiaj ze mną wizytuje? 🤔🤔 ja mam na 19:00 wizytę w Luxmedzie, nie odwołali mi na szczęście 💪😁😊
Mam nadzieję, że już dzisiaj potwierdzi mi, że to córka, bo chce kompletować powoli wyprawkę 😊😊🤗
Jestem też ciekawa jak moja waga 🤔🤔...23.09 na prenatalnych miałam +1kg, teraz wrócił mi apetyt i stale coś podjadam, brzuszek też urósł, więc coś czuję, że mogę się zbliżać do kolejnego +1kg 🙈🙈🙈
powodzonka😙

reklama
Nie no kompetencji nie można mu odmówić ma ponad 20letnie doświadczenie w diagnostyce prenatalnej. Dał mi skierowanie do mastermedu to jak wymieniłam jego nazwisko lekarzowi to od razu wiedział " kto to" . Nie martw się może miał zły dzień poprostu , to już starszy gość [emoji6] prowadzę ciążę u jego syna a to cud człowiek to nie może być taki zły jako ojciec [emoji6]
No to fajnie :) dzięki, info z pierwszej ręki cenne jak złoto :)

Do góry