reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Niestety tak u nas jest atyle się mówi o wsparciu psychologicznym. Jak pierwszy raz poroniłam, to wjechałam na oddział, sprawdzali czy na pewno dziecko nie żyje, podali tabletki, pokazali sale i tyle. Nikt nie powiedział co może się dziać, jak będę się czuć po podaniu tych tabletek, pies z kulawą nie zajrzał. W nocy jedynie przyszła pielęgniarka i złapała mnie za rękę, posiedziała ze mną. Później się tyle naczytałam o opiece psycholgicznej, ja się pytam gdzie kuźwa????
Jak sama nie poszukałam pomocy u psychologa to nikt mi tego nie zaproponował.
a teraz dają ankiety, bo dwa razy poroniłam i się martią o mnie hahahahha się normalnie uśmiałąm...
Do mnie zajrzeli tylko na obchodzie i po zabiegu. Sama na sali bylam...wrocilam do domu na pieszo, bo nikt mnie nie odebrał i wtedy przyszedł smutek....eh...
Ankiety żadnej tez nie dostalam tetaz 🤷‍♀️

reklama
Oj Dzidziu przykra sprawa....musicie powaznie pogadać....twoj mąz musi zrozumiec ze bedzie mial dziecko i ono jest teraz na pierwszym miejscu. Jesli mama wymaga opieki 24h na dobę to trzeba pomyslec o jakims ośrodku albo opiekunce .....No tak nie powinno byc.Jego mama zreszta chyba robi to specjalnie....obym sie mylila
Opiekunka jest, on zaczyna dopiero dostrzegać problem, teraz wizyty neurolog, psychiatra, poradnia zaburzeń pamieci...wierzy ze pomoze.
Dziś ma przyjechać. 🙂

Do mnie zajrzeli tylko na obchodzie i po zabiegu. Sama na sali bylam...wrocilam do domu na pieszo, bo nikt mnie nie odebrał i wtedy przyszedł smutek....eh...
Ankiety żadnej tez nie dostalam tetaz 🤷‍♀️
Serce boli jak się czyta takie historie...
A co do ankiet to obym się myliła ale przeszło mi przez myśl że to tylko dla wyciszenia tematu. Ankieta i co dalej?
Ja też nie otrzymałam żadnej ankiety do wypełnienia...

reklama
Do góry