reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

O czymś takim jeszcze nie słyszałam !! Przecież to jest paranoja
Ja za piereszym razem myślałam że się przesłyszałam ale późnie było jeszcze dwóch pacjentów i sytuacja ta sama. Nawet jeden starszy Pan śmiał się że trafił z terminem na 8go marca i że z kwiatkiem przyjdzie a Pani z rejestracji na to "Przypominam że to teleporada przez telefon"...

reklama
No to ciekawe jak mnie potraktuje, nie dość, że będzie stres jak wyjdzie badanie, do tego to obca osoba i nowe miejsce heh no zobaczymy, dobrze, że chociaż kompetentny ;)
Nie no kompetencji nie można mu odmówić ma ponad 20letnie doświadczenie w diagnostyce prenatalnej. Dał mi skierowanie do mastermedu to jak wymieniłam jego nazwisko lekarzowi to od razu wiedział " kto to" . Nie martw się może miał zły dzień poprostu , to już starszy gość [emoji6] prowadzę ciążę u jego syna a to cud człowiek to nie może być taki zły jako ojciec [emoji6]

Kobietę w ciąży muszą przyjąć w ciągu 7 dni roboczych osobiście , nie mają wyboru [emoji6] ale na marzec to jakieś nieporozumienie [emoji1751][emoji1751]
Chociaż to dobrze, że kobiet w ciąży nie mogą zbyć. Mi się w głowie nie mieści co niektórzy lekarze wyprawiają, brak słów...

Ja za piereszym razem myślałam że się przesłyszałam ale późnie było jeszcze dwóch pacjentów i sytuacja ta sama. Nawet jeden starszy Pan śmiał się że trafił z terminem na 8go marca i że z kwiatkiem przyjdzie a Pani z rejestracji na to "Przypominam że to teleporada przez telefon"...

Z jednej strony to śmieszne, ale z drugiej strony to straszne bo taki starszy człowiek bez diagnozy przez 6 miesięcy przecież może umrzeć... masakra

Taki problem, że kilka godzin wcześniej był poruszany ten temat , i napisałam o tym koleżance to się obruszyla. A poza tym wpaść i zadać pytanie bez cześć czy czegokolwiek to można w google wpisać " ile się czeka na wyniki pappa" i no problem [emoji6][emoji6]
Tak szczerze jak czasem nie mam czasu wejść i poczytać co się dzieje to w życiu by mi się nie chciało przewracać kilkanaście stron( bo tyle dziennnie jest pisane) i najzwyczajniej w świecie bym zapytała tak jak koleżanka 😅 żeby było szybciej i łatwiej. O myśle ze dla większości nie byłby to problem napisać 5 raz to samo. Po to jest to forum tak mi się wydane 😝

reklama
Tak, tak prywatnie :) pozostaje jeszcze obawa, jeżeli lekarze pracują w szpitalach.. bo jak zamkną oddział to ciekawe czy taki lekarz może przyjmować mimo to prywatnie
Hmm no Moj szpital jest ogniskiem od 2 tyg jakiś ale nie ten oddział i moj lekarz poki co przyjmuje prywatnie on jest ordynatorem oddziału

Matko dziewczyny moje dziecko wrocilo z przedszkola i dało mi w kość wszystko mnie boli wręcz, wyslalam go do babci na trochę bo mnie brzuch rozbolal już normalnie caly od tych wygibasów , jak zamknal przedszkole to ja się zalamie 😝

Do góry