reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

O czymś takim jeszcze nie słyszałam !! Przecież to jest paranoja
Ja za piereszym razem myślałam że się przesłyszałam ale późnie było jeszcze dwóch pacjentów i sytuacja ta sama. Nawet jeden starszy Pan śmiał się że trafił z terminem na 8go marca i że z kwiatkiem przyjdzie a Pani z rejestracji na to "Przypominam że to teleporada przez telefon"...

reklama
No to ciekawe jak mnie potraktuje, nie dość, że będzie stres jak wyjdzie badanie, do tego to obca osoba i nowe miejsce heh no zobaczymy, dobrze, że chociaż kompetentny ;)
Nie no kompetencji nie można mu odmówić ma ponad 20letnie doświadczenie w diagnostyce prenatalnej. Dał mi skierowanie do mastermedu to jak wymieniłam jego nazwisko lekarzowi to od razu wiedział " kto to" . Nie martw się może miał zły dzień poprostu , to już starszy gość [emoji6] prowadzę ciążę u jego syna a to cud człowiek to nie może być taki zły jako ojciec [emoji6]

Kobietę w ciąży muszą przyjąć w ciągu 7 dni roboczych osobiście , nie mają wyboru [emoji6] ale na marzec to jakieś nieporozumienie [emoji1751][emoji1751]
Chociaż to dobrze, że kobiet w ciąży nie mogą zbyć. Mi się w głowie nie mieści co niektórzy lekarze wyprawiają, brak słów...

Ja za piereszym razem myślałam że się przesłyszałam ale późnie było jeszcze dwóch pacjentów i sytuacja ta sama. Nawet jeden starszy Pan śmiał się że trafił z terminem na 8go marca i że z kwiatkiem przyjdzie a Pani z rejestracji na to "Przypominam że to teleporada przez telefon"...

Z jednej strony to śmieszne, ale z drugiej strony to straszne bo taki starszy człowiek bez diagnozy przez 6 miesięcy przecież może umrzeć... masakra

Taki problem, że kilka godzin wcześniej był poruszany ten temat , i napisałam o tym koleżance to się obruszyla. A poza tym wpaść i zadać pytanie bez cześć czy czegokolwiek to można w google wpisać " ile się czeka na wyniki pappa" i no problem [emoji6][emoji6]
Tak szczerze jak czasem nie mam czasu wejść i poczytać co się dzieje to w życiu by mi się nie chciało przewracać kilkanaście stron( bo tyle dziennnie jest pisane) i najzwyczajniej w świecie bym zapytała tak jak koleżanka 😅 żeby było szybciej i łatwiej. O myśle ze dla większości nie byłby to problem napisać 5 raz to samo. Po to jest to forum tak mi się wydane 😝

reklama
Tak, tak prywatnie :) pozostaje jeszcze obawa, jeżeli lekarze pracują w szpitalach.. bo jak zamkną oddział to ciekawe czy taki lekarz może przyjmować mimo to prywatnie
Hmm no Moj szpital jest ogniskiem od 2 tyg jakiś ale nie ten oddział i moj lekarz poki co przyjmuje prywatnie on jest ordynatorem oddziału

Matko dziewczyny moje dziecko wrocilo z przedszkola i dało mi w kość wszystko mnie boli wręcz, wyslalam go do babci na trochę bo mnie brzuch rozbolal już normalnie caly od tych wygibasów , jak zamknal przedszkole to ja się zalamie 😝

Do góry