reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

No to może grzeczniej 👍? od wczoraj pojawiła sie opcja zamknięcia grupy i nalge wysyp nowych osób i powtarzających sie pytaniami na etapie badań prenatalnych, ciekawe....!
Ale w czym jest problem ze ktoś o to pyta? Niektóre są dopiero przed prenatalnymi niektóre już dawno za nimi. Myśle ze każdy ma prawo pisac kiedy i ile chce, nie każdy ma na to czas. Bez urazy oczywiście :)

reklama
Tak, chyba tak. Nigdy tam nie byłam ale na stronie chyba właśnie ten lekarz był wymieniony.
To dobry specjalista, mi robił prenatalne tylko cham i gbór .... Nie byłam przygotowana na takie ataki i komentarze ze strony lekarza.... Wyluzował dopiero jak się okazało że ta przezierność jest ponad normę... Wtedy zacząć rozmawiać jak z człowiekiem.

Ale w czym jest problem ze ktoś o to pyta? Niektóre są dopiero przed prenatalnymi niektóre już dawno za nimi. Myśle ze każdy ma prawo pisac kiedy i ile chce, nie każdy ma na to czas. Bez urazy oczywiście :)
Taki problem, że kilka godzin wcześniej był poruszany ten temat , i napisałam o tym koleżance to się obruszyla. A poza tym wpaść i zadać pytanie bez cześć czy czegokolwiek to można w google wpisać " ile się czeka na wyniki pappa" i no problem [emoji6][emoji6]

A dziewczyny tak w temacie lekarzy - dzisiaj jak byłam na pobraniu krwi to słyszałam jak w rejestracji zapisywali się pacjęci i tu uwaga NA TELEPORADE W MARCU u diabetologa... Szczęka mi opadła i walnęła o podłogę...nie musiałam nigdy korzystać z pomocy takiego lekarza i nie wiem czy konieczna jest wizyta u Niego by cokolwiek wywnioskował czy doradził ale umawianie się na rozmowę telefoniczną na marzec to dla mnie totalne przegięcie.

A dziewczyny tak w temacie lekarzy - dzisiaj jak byłam na pobraniu krwi to słyszałam jak w rejestracji zapisywali się pacjęci i tu uwaga NA TELEPORADE W MARCU u diabetologa... Szczęka mi opadła i walnęła o podłogę...nie musiałam nigdy korzystać z pomocy takiego lekarza i nie wiem czy konieczna jest wizyta u Niego by cokolwiek wywnioskował czy doradził ale umawianie się na rozmowę telefoniczną na marzec to dla mnie totalne przegięcie.

O czymś takim jeszcze nie słyszałam !! Przecież to jest paranoja

To dobry specjalista, mi robił prenatalne tylko cham i gbór .... Nie byłam przygotowana na takie ataki i komentarze ze strony lekarza.... Wyluzował dopiero jak się okazało że ta przezierność jest ponad normę... Wtedy zacząć rozmawiać jak z człowiekiem.
No to ciekawe jak mnie potraktuje, nie dość, że będzie stres jak wyjdzie badanie, do tego to obca osoba i nowe miejsce heh no zobaczymy, dobrze, że chociaż kompetentny ;)

Kobietę w ciąży muszą przyjąć w ciągu 7 dni roboczych osobiście , nie mają wyboru [emoji6] ale na marzec to jakieś nieporozumienie [emoji1751][emoji1751]

reklama
Do góry