Dorota991
Fanka BB :)
Taa i właśnie się ubieram do sklepu... Bo jak zrobią 5 osób na kasę to znowu kolejka pod Lidlem. A stać na zimnie to już nie dla mnie...Oglądacie nowe zakazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taa i właśnie się ubieram do sklepu... Bo jak zrobią 5 osób na kasę to znowu kolejka pod Lidlem. A stać na zimnie to już nie dla mnie...Oglądacie nowe zakazy?
Nie dobrze, ja się tam wybieram we wtorek na prenatalne, mam nadzieję, że mi wizyty nie odwołająTiaa [emoji6]
Do mastermed jedziesz?Nie dobrze, ja się tam wybieram we wtorek na prenatalne, mam nadzieję, że mi wizyty nie odwołają
Nie, wybrałam geneticsDo mastermed jedziesz?
Do Lesniewicza?Nie, wybrałam genetics
Ja od zeszłej soboty jestem w czerwonej strefie i szczerze - zmian jakoś nie odczuwam. Wizyty się odbywają, wszystko jakoś się kręci. Mam nadzieję że to się nie zmieni.Moje miasto tez od soboty w czerwonej ... stresuje mnie to bardzo, wizytę mam za 2 tygodnie mam nadzieje, że jej nie odwołają (
Tak, chyba tak. Nigdy tam nie byłam ale na stronie chyba właśnie ten lekarz był wymieniony.Do Lesniewicza?
Ja od zeszłej soboty jestem w czerwonej strefie i szczerze - zmian jakoś nie odczuwam. Wizyty się odbywają, wszystko jakoś się kręci. Mam nadzieję że to się nie zmieni.