Czarna 36
Fanka BB :)
No ja mam takie wiercenie w brzuchu....masakraKochana, te jelita to zmora większości z nas
Jak nie zaparcia, to biegunka. I tak w kółko..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam takie wiercenie w brzuchu....masakraKochana, te jelita to zmora większości z nas
Jak nie zaparcia, to biegunka. I tak w kółko..
Tak szczerze jak czasem nie mam czasu wejść i poczytać co się dzieje to w życiu by mi się nie chciało przewracać kilkanaście stron( bo tyle dziennnie jest pisane) i najzwyczajniej w świecie bym zapytała tak jak koleżanka żeby było szybciej i łatwiej. O myśle ze dla większości nie byłby to problem napisać 5 raz to samo. Po to jest to forum tak mi się wydane
No to jak nie masz czasu czytać czy cofnąć się kilka stron, nie wiem zajmie to 5-10 minut to jest wujek google i on Ci w 10 sek da odpowiedź [emoji6] a mi się wydaje , że nie po to jest forum , żeby po 10 razy odpowiadać na to samo pytanie szczególnie , że tak jak napisałam zlalezienie odpowiedzi zajęłoby chwilę [emoji1751] ale widzę , że Ty masz czas dyskutować ze mną a żeby sprawdzić to już nie [emoji1787]Tak szczerze jak czasem nie mam czasu wejść i poczytać co się dzieje to w życiu by mi się nie chciało przewracać kilkanaście stron( bo tyle dziennnie jest pisane) i najzwyczajniej w świecie bym zapytała tak jak koleżanka [emoji28] żeby było szybciej i łatwiej. O myśle ze dla większości nie byłby to problem napisać 5 raz to samo. Po to jest to forum tak mi się wydane [emoji13]
Jak już mówiłam nie każdy ma czasem na to czas, sama tak robię ze raczej szukam w lupce itd, ale niektórzy nie są tak biegli w tych sprawach i moim zdaniem ktoś kto pracuje i nie ma czasu przejrzeć zwyczajnie pyta. Bo jest łatwiej. I nie widzę tu żadnego braku szacunku do innych dziewiczym. Trochę zrozumieniaJa się nie zgodzę do końca... przejrzenie kilku stron wcześniej powinno wynikać z samego szacunku do dziewczyn... czasem sama się gubię na której stronie skończyłam, ale sprawdzam jak najwiecej się da bo może ktoś zadał pytanie w kwestii w której mogę pomoc jakoś... a nie liczę tylko na odpowiedzi na moje pytania ...
Tez tak uważam, ja dziś mam mało czasu, ale trudno, znalazłam chwile, żeby nadrobić kilkadziesiąt stron. I właśnie dlatego uważam, ze prywatne forum to dobra opcja, bo nie będzie sie robic takiego śmietniska tutaj. A tutaj i nawet codziennie bedą sie mogły pojawiać te same pytania i ok. Bo forum będzie dla ogóluJa się nie zgodzę do końca... przejrzenie kilku stron wcześniej powinno wynikać z samego szacunku do dziewczyn... czasem sama się gubię na której stronie skończyłam, ale sprawdzam jak najwiecej się da bo może ktoś zadał pytanie w kwestii w której mogę pomoc jakoś... a nie liczę tylko na odpowiedzi na moje pytania ...
A kto powiedział ze nie mam czasu??? Ja wracam do zaległych stron.No to jak nie masz czasu czytać czy cofnąć się kilka stron, nie wiem zajmie to 5-10 minut to jest wujek google i on Ci w 10 sek da odpowiedź [emoji6] a mi się wydaje , że nie po to jest forum , żeby po 10 razy odpowiadać na to samo pytanie szczególnie , że tak jak napisałam zlalezienie odpowiedzi zajęłoby chwilę [emoji1751] ale widzę , że Ty masz czas dyskutować ze mną a żeby sprawdzić to już nie [emoji1787]
No nie które pytania będą się powtarzać właśnie np. o wielkość brzucha wyprawkę czy o kolejne USG czy badania to normalne bo jak napisałaś to będzie ewaluować razem z ciążą . No ale ile można odpowiadać na pytanie o Pappa? Codziennie [emoji1787][emoji1787]A mi to się nieraz wydaje, że zadałam pytanie to samo tyle, że to ja już kiedyś je zadałam haha ale na różnych etapach ciąży to pytanie nadaje innego brzmienia i są nawet inne odpowiedzie chociażby o wygląd brzucha czy wyprawke
Oj Dzidziu przykra sprawa....musicie powaznie pogadać....twoj mąz musi zrozumiec ze bedzie mial dziecko i ono jest teraz na pierwszym miejscu. Jesli mama wymaga opieki 24h na dobę to trzeba pomyslec o jakims ośrodku albo opiekunce .....No tak nie powinno byc.Jego mama zreszta chyba robi to specjalnie....obym sie mylilaMoja rodzina uwaza ze finalnie on sobie nie poradzi, ze będzie musiało to nastąpić. Przed operacją, gdy nie mogli znalezc opiekunki, byli w jakims domu i ona uznala, ze to nie dla niej, bo tam sa staruszki w stanie agonalnym i ze to drogo jest.
On nie ogarnia, ze bedzie miał dziecko, chyba przez ciągłą absorbujaca matke zapomina, rozmowa tel.jest nierealna, bo co 2 min go woła. Moja Mama ❤ juz mówi, to będzie Twoje dziecko ❤, mam w Rodzicach pomoc. Nie wiem jak on to sobie wyobraza, ja byłam przeciwna jej opwracji, ale mnie nie słuchali. Porozmawiam z nim jak przyjedzie, przez telefon nawet jak bym chciała to sie nie da.
U mnie w mieście jakiś miesiąc temu zamknęli 2 szpitale położnicze .Tak, tak prywatnie pozostaje jeszcze obawa, jeżeli lekarze pracują w szpitalach.. bo jak zamkną oddział to ciekawe czy taki lekarz może przyjmować mimo to prywatnie