nadziejka93
Fanka BB :)
Na pewno są na allegro, ja swoją kupiłam w Biedronce stacjonarnie.czy mozna ja kupic online?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno są na allegro, ja swoją kupiłam w Biedronce stacjonarnie.czy mozna ja kupic online?
Jak w Biodra to niby cora, jak w brzuch to syn, a wiesz co będziesz miała? Sprawdza się?No u mnie do przodu niby tylko 1,5kg ale chyba poszło wszystko w biodra, bo tak mnie gacie cisnęły, że myślałam żeby bez chodzić
Słodkie popieram mi przed ktg kazali cukierka czy coś zjeść bo dziecko też leniwe wtedy byłoPróbowałaś jesc coś slodkiego przed badaniem? Ja tak zrobiłam przed prenatalnym bo chciałam żeby się ruszala i zadziałało machała nam i śmiesznie fikała.
Mi właśnie w brzuch idzieoby się sprawdzało.Jak w Biodra to niby cora, jak w brzuch to syn, a wiesz co będziesz miała? Sprawdza się?
Dziewczyny, nie wchodziłam z 3godziny, i jest masakra żeby was nadrobić!
Ale pochwale się, napisałam eska do mojego że zjadłabym kebaba i on oczywiście pierwszy że pojedzie po pracy, pewnie ma dosyć piersiaka na obiad, noi zaspokoił moje podniebienie
Od paru dni bolało mnie ucho ząb, ale obserwowałam nic się nie działo, a wczoraj patrzę zapalenie mi popierdziela na zębie, więc w ruch rumianek, jakieś plukanki, dentosept malego(sprawdziłam można) nawet kurkuma smaruje oby tylko do dentysty nie iść.. Jak do piątku nie minie to rejstruje się na cito ☹
Co do spodni ciążowych, ja jeszcze nie mam, ale chodzę głównie w leginsach i dresach, dla mnie hm jest za drogo.. Czekam aż będą leginsy w Lidlu, ale dziś się tak zastanawiałam w czym ja będę w zimę chodzić.. Średnio mi pasuje kupować na chwilę nowa wielka kurtkę.. Jakieś pomysły? Oprócz mniej żreć
Ja kurtki nie zmieniam najwyżej nie będę zapinać ale też ostatnio myślałam w co się ubierać nie cierpię rajstop ciążowych a lubię sukienki
Ale tak na stałe się do innej przenosisz?Wiecie co zadzwonila do mnie moja prowadząca lekarka, bo sasiad zalał jej gabinet i przekazuje mnie z prowadzeniem ciąży do swoje koleżanki, też lekarka ze szpitala, ta juz się zgodziła (bo ponoć niechętnie biorą kogoś w ciąży w trakcie).
Znam ją, bylam raz u niej na USG fajna i miła, ale ja sie mocno do mojej przyzwyczilam, maile, smsy kiedy potrzebuje. No ale fajnie że to ona szybko znalazla dobra lekarkę, a nie ze sama muszę szukać.
Pierwsze pH 7,5 chłopak, kolejne już 6 więc dziewczyna. Chiński dziewczyna, ale poprzednim razem się nie sprawdziło.Dziewczyny, nie wchodziłam z 3godziny, i jest masakra żeby was nadrobić!
Ale pochwale się, napisałam eska do mojego że zjadłabym kebaba i on oczywiście pierwszy że pojedzie po pracy, pewnie ma dosyć piersiaka na obiad, noi zaspokoił moje podniebienie
Od paru dni bolało mnie ucho ząb, ale obserwowałam nic się nie działo, a wczoraj patrzę zapalenie mi popierdziela na zębie, więc w ruch rumianek, jakieś plukanki, dentosept malego(sprawdziłam można) nawet kurkuma smaruje oby tylko do dentysty nie iść.. Jak do piątku nie minie to rejstruje się na cito ☹
Co do spodni ciążowych, ja jeszcze nie mam, ale chodzę głównie w leginsach i dresach, dla mnie hm jest za drogo.. Czekam aż będą leginsy w Lidlu, ale dziś się tak zastanawiałam w czym ja będę w zimę chodzić.. Średnio mi pasuje kupować na chwilę nowa wielka kurtkę.. Jakieś pomysły? Oprócz mniej żreć
Jak w Biodra to niby cora, jak w brzuch to syn, a wiesz co będziesz miała? Sprawdza się?
Mój ostatnio jak wieszal pranie, to się śmiał, że jeszcze takich babcinych gaci to u mnie nie widział mam fajne, typowe ciążowe z Primarka...nosz weź tu coś ciazowego se kupja noszę takie ciążowe z poprzedniej ciąży, jak to mój mąż mówi "babciowe gaty"
Noo pisałam , spoko kochana rozumiemPisałaś do mnie wiadomość prywatną albo w tamtym poście i cie nie dopisałam? Może przeoczyłam, jestem tylko człowiekiem, pisałam kilka razy żeby się przypominać
Ja kupiłam fajne na aliexpres po 40 złDziewczyny, nie wchodziłam z 3godziny, i jest masakra żeby was nadrobić!
Od paru dni bolało mnie ucho ząb, ale obserwowałam nic się nie działo, a wczoraj patrzę zapalenie mi popierdziela na zębie, więc w ruch rumianek, jakieś plukanki, dentosept malego(sprawdziłam można) nawet kurkuma smaruje oby tylko do dentysty nie iść.. Jak do piątku nie minie to rejstruje się na cito
Jak w Biodra to niby cora, jak w brzuch to syn, a wiesz co będziesz miała? Sprawdza się?