reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, nie wchodziłam z 3godziny, i jest masakra żeby was nadrobić! 🧐
Ale pochwale się, napisałam eska do mojego że zjadłabym kebaba i on oczywiście pierwszy że pojedzie po pracy, pewnie ma dosyć piersiaka na obiad, 🤣 noi zaspokoił moje podniebienie 😋

Od paru dni bolało mnie ucho ząb, ale obserwowałam nic się nie działo, a wczoraj patrzę zapalenie mi popierdziela na zębie, więc w ruch rumianek, jakieś plukanki, dentosept malego(sprawdziłam można) nawet kurkuma smaruje oby tylko do dentysty nie iść.. Jak do piątku nie minie to rejstruje się na cito ☹️

Co do spodni ciążowych, ja jeszcze nie mam, ale chodzę głównie w leginsach i dresach, dla mnie hm jest za drogo.. Czekam aż będą leginsy w Lidlu, ale dziś się tak zastanawiałam w czym ja będę w zimę chodzić.. Średnio mi pasuje kupować na chwilę nowa wielka kurtkę.. 🧐Jakieś pomysły? Oprócz mniej żreć 🤣

No u mnie do przodu niby tylko 1,5kg ale chyba poszło wszystko w biodra, bo tak mnie gacie cisnęły, że myślałam żeby bez chodzić 😂
Jak w Biodra to niby cora, jak w brzuch to syn, a wiesz co będziesz miała? Sprawdza się?

Ale pochwale się, napisałam eska do mojego że zjadłabym kebaba i on oczywiście pierwszy że pojedzie po pracy, pewnie ma dosyć piersiaka na obiad, 🤣 noi zaspokoił moje podniebienie 😋

Od paru dni bolało mnie ucho ząb, ale obserwowałam nic się nie działo, a wczoraj patrzę zapalenie mi popierdziela na zębie, więc w ruch rumianek, jakieś plukanki, dentosept malego(sprawdziłam można) nawet kurkuma smaruje oby tylko do dentysty nie iść.. Jak do piątku nie minie to rejstruje się na cito ☹

Co do spodni ciążowych, ja jeszcze nie mam, ale chodzę głównie w leginsach i dresach, dla mnie hm jest za drogo.. Czekam aż będą leginsy w Lidlu, ale dziś się tak zastanawiałam w czym ja będę w zimę chodzić.. Średnio mi pasuje kupować na chwilę nowa wielka kurtkę.. 🧐Jakieś pomysły? Oprócz mniej żreć 🤣

Ja kurtki nie zmieniam najwyżej nie będę zapinać 😜ale też ostatnio myślałam w co się ubierać nie cierpię rajstop ciążowych a lubię sukienki 😄

Wiecie co zadzwonila do mnie moja prowadząca lekarka, bo sasiad zalał jej gabinet i przekazuje mnie z prowadzeniem ciąży do swoje koleżanki, też lekarka ze szpitala, ta juz się zgodziła (bo ponoć niechętnie biorą kogoś w ciąży w trakcie).
Znam ją, bylam raz u niej na USG fajna i miła, ale ja sie mocno do mojej przyzwyczilam, maile, smsy kiedy potrzebuje. No ale fajnie że to ona szybko znalazla dobra lekarkę, a nie ze sama muszę szukać. 👍
Ale tak na stałe się do innej przenosisz?

Od paru dni bolało mnie ucho ząb, ale obserwowałam nic się nie działo, a wczoraj patrzę zapalenie mi popierdziela na zębie, więc w ruch rumianek, jakieś plukanki, dentosept malego(sprawdziłam można) nawet kurkuma smaruje oby tylko do dentysty nie iść.. Jak do piątku nie minie to rejstruje się na cito ☹

Jak w Biodra to niby cora, jak w brzuch to syn, a wiesz co będziesz miała? Sprawdza się?
Pierwsze pH 7,5 chłopak, kolejne już 6 więc dziewczyna. Chiński dziewczyna, ale poprzednim razem się nie sprawdziło.

Lekarz niestety nie chciał wróżyć 😭😭😭 więc czekam na połówkowe, a tu dopiero 13+4...

reklama

Od paru dni bolało mnie ucho ząb, ale obserwowałam nic się nie działo, a wczoraj patrzę zapalenie mi popierdziela na zębie, więc w ruch rumianek, jakieś plukanki, dentosept malego(sprawdziłam można) nawet kurkuma smaruje oby tylko do dentysty nie iść.. Jak do piątku nie minie to rejstruje się na cito ☹️

Ja kupiłam fajne na aliexpres po 40 zł :)

Do góry