reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dlatego lekarzom sie nie wierzy,wrzuca sie zdjecia na stronie na internety na fb i tam wroza i sie bierze ta plec na ktora najwiecej stawiaja ludzie.
A tak na powaznie to ja widzialam usg dziewczyn na uk forum to maja takie "nocnikowe zdjecia usg" i tam dokladnie widac miedzy nozkami co jest
Przypomnisz jak nazywa się to grupa ? :D Mam za 1,5 tyg wizytę u mojej ginekolog - może uda się jakieś zdjęcie ładne zrobić to też chętnie wstawię :). Moja właśnie na 80 % powiedziała, że chłopiec, a na prenatalnych Pani doktor (na prenatalnych byłam u innej) stwierdziła, że nie widać bo dziecko źle leży. W każdym razie do brzucha mówię Janek :D , ale po tym co koleżanka mi powiedziała to nie nastawiam się w 100 % na chłopca bo jak widać różnie bywa :)

reklama
Nie lizać poręczy 😂😂😂😂 Popłakałam się 😂😂😂😂 Ale fakt, ...ujowe czasy. Jeszcze mi się przypomniało, że z powodu ciąży mi umowy nie przedłużyli. Nic tylko iść po gumową żyletkę 🙈
Byle by byla zelkiem do jedzenia 😋😋😋

A daj spokój z robotą, mnie dziś o 16:30 na finał tak rozk......i, że mięsem rzucalam.
Moj zatsepca mnie jeszcze pyta czy nowe osoby wysylamy na zdalna, mysle no jasne i do tego piwo z pianka mu przyniosę. Pajac powinien przyjść z pytaniem i planem działań jaki proponuje, a on mnie pyta jak to widzisz i ruszylam....! Napisałam ze panika to nie jest dla mnie argument, a ten mi doniesienia medialne pokazuje, opisuje ryzyka, mysle to jest dorosły człowiek....ja ...napisalam 4 pkt jak moze wyglądać scenariusz przejscia 2 nowych osób w dziale na ta prace zdlana, które sie uczą, a ten mi dziękuję i pyta czy im komputery załatwię 😡, mówię mu kupi firma za 4 tyg.a ten jelop czy załatwię wybajem lapow, powiedziałam NIE, chesz to sie tym zajmij!!!
No i jak szkolic kogos na mój macierzyński kogos MYŚLENIA? A tak mnie to zmeczyło, ze 1h spalam!!!👍

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz w korpo zadko kiedy liczy się jednostka
a w sumie chciała bym aby na macierzynskim przedłużono mo unowe
Nigdzie się jednostka nie liczy....i tu jest problem.😔 Ja nie nadaje sie do korpo...jestem proragonistką a takich nienawidzą w tego rodzaju przybytkach🤣Uwazają wobec tego na siebie duzo zdrówka

Ujowe te czasy teraz przyszly,byle do wiosny i oby nikt nie zachorowal.
Z tego co slysze juz 3 osoba z Pl ktora znam ma covida,a tu w uk tez troche znam ludzi i nikt nie ma...a mamy 17 tys nowych zachorowan dziennie,wiec albo jakas sciema albo mega pech.trzeba w kazdym razie uwazac i nie lizac poreczy!
ani desek klozetowych 😅

reklama
Do góry