U
użytkownik 200
Gość
Ha W "moim" szpitalu właśnie wróciły porody rodzinne. Co prawda z jakimiś obostrzeniami, ale cieszę się bardzo, że cokolwiek ruszyło w tym kierunku.
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My ostatnio pierwszy raz teraz w ciąży piątek się "przytulaliśmy " ale wcześniej nie miałam wgl ochotyJa liczyłam na coś w sobotę mówię trochę popije to się rozluźni mi chłopak , ahaa popił tak ze szkód narobił tylko
To mu powiedz, że jak tak stawia sprawę to niech kupi Ci zabawkę!Probowalam i dostałam kosza
Mój się boi, powiedział że jak wejdziemy w 2 trymestr to delikatnie spróbujemy
Nosz I co mi zostało? Wezmę Jasia między nogi i idę spać
No właśnie cos z bąkami ostatnio ucichło i tak smutno nie wierze,ze po tych kebabach nie ma sensacji żadnych! ja jakoś tydzień temu jadłam fasolkę po bretońsku 3 dni pod rząd to sobie wyobraźcie...Wiecie co? Wy to fajne babki jesteście
Jak nie tematy O kupie były, to o seksie, w sumie jakiego tematu się nie rzuci, to na każdy pogadamy.
Jesteście supcio
A teraz idę spać, jutro z rana będę nadrabiać pewnie z 40 stron
Dobranoc , kolorowych
polecasz tą z Biedronki? zastanawiam się nad zakupem, bo nie była droga, więc nawet jak mi nie przypasuje to tak nie bedzie mi szkoda tej kasy
To samo mój [emoji6] nawet w ciąży " mocniej " sobie poczyna [emoji23][emoji23][emoji23]To mu powiedz, że jak tak stawia sprawę to niech kupi Ci zabawkę! [emoji16]
Nie wiem czego panowie sie boją. Mój tam robi co chce skoro widzi, że krzywda mi się nie dzieje [emoji4]
Niech ten mój chlop już wraca [emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji1786]
a zdradziła ile maszJa niestety , waga wyjściowa taka sama jak waga końcowa w pierwszej ciąży , także dramat pilnuje się teraz ale zobaczymy jak się to skończy
Hm ja gazy tak średnio ale piersi zauwazylam takie twarde mamNo właśnie cos z bąkami ostatnio ucichło i tak smutno nie wierze,ze po tych kebabach nie ma sensacji żadnych! ja jakoś tydzień temu jadłam fasolkę po bretońsku 3 dni pod rząd to sobie wyobraźcie...