reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Probowalam i dostałam kosza 😥😥😥😥😥
Mój się boi, powiedział że jak wejdziemy w 2 trymestr to delikatnie spróbujemy 😥
Nosz I co mi zostało? Wezmę Jasia między nogi i idę spać 🙈
To mu powiedz, że jak tak stawia sprawę to niech kupi Ci zabawkę! 😁
Nie wiem czego panowie sie boją. Mój tam robi co chce skoro widzi, że krzywda mi się nie dzieje 😊
Niech ten mój chlop już wraca 🤤🤤🤤🤤

Wiecie co? Wy to fajne babki jesteście😘
Jak nie tematy O kupie były, to o seksie, w sumie jakiego tematu się nie rzuci, to na każdy pogadamy.
Jesteście supcio 🤩🥰
A teraz idę spać, jutro z rana będę nadrabiać pewnie z 40 stron 🙈😂
Dobranoc , kolorowych 😁
No właśnie cos z bąkami ostatnio ucichło i tak smutno😂 nie wierze,ze po tych kebabach nie ma sensacji żadnych!😜 ja jakoś tydzień temu jadłam fasolkę po bretońsku 3 dni pod rząd to sobie wyobraźcie...😂

Dziewczyny piszecie w takim tempie, ze doczytać Was chyba nie zdołam... co trochę nadgonie, to znów 20 stron przede mną!

Właśnie skończyłam eksperymentować z kwaskiem cytrynowym i wodorowęglanem sodu z synem... Balonik sie sam nadmuchała. Starszak szczęśliwy w łóżku a ja czytam i czytam, i czytam...

polecasz tą z Biedronki? 🤔🤔 zastanawiam się nad zakupem, bo nie była droga, więc nawet jak mi nie przypasuje to tak nie bedzie mi szkoda tej kasy 🙈🙈

Skusilam się na tą poduchę z biedronki i jak dla mnie ok :) śpię w niej wtulona jak kot :) Mąż zazdrosny! Wcześniej wtulałam się w jego ramię... a teraz poducha ;) Nie wiem jak długo pozwoli mi ją w łóżku trzymać :D
Co do jakości - to na razie wydaje się ok, ale co można powiedzieć po tygodniu używania :) pewnie straci trochę formę od tego wtulania :p

Ale jestem dobrej myśli - mam tez mniejszą, taką do karmienia z poprzedniej ciąży i pomimo częstego używania, prania poszewki jest w bardzo dobrym stanie :) ale w sumie nie pamietam jaka to dokładnie firma była.

To mu powiedz, że jak tak stawia sprawę to niech kupi Ci zabawkę! [emoji16]
Nie wiem czego panowie sie boją. Mój tam robi co chce skoro widzi, że krzywda mi się nie dzieje [emoji4]
Niech ten mój chlop już wraca [emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji1786]
To samo mój [emoji6] nawet w ciąży " mocniej " sobie poczyna [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry