reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nadrobiłam.. Nie chcę nikogo obrażać, ale wydaje się mi, że wątek zamknięty na zasadzie niech się zgłasza każda jak leci i najwyżej usuniemy jest bez sensu. Jeśli ktoś przez cały ten czas bycia tu napisał ledwie kilka postów, bo nie miał czasu/ochoty/weny/odwagi, to w zupełności powinien mu wystarczyć wątek otwarty.
Ja osobiście nie zamierzam swoich zdjęć wrzucać ani na zamkniętym ani na otwartym, bo mam ogromną nieufność wobec takich spraw i złe doświadczenia w tym temacie. Co nie zmienia faktu, że fajnie jest po prostu nieco się bardziej otworzyć na siebie w takich wątkach.

reklama
Mam te same odczucia...rozumiem praca, dzieci, dom itd...ale no żeby nawet jeden dzień w tygodniu nie móc napisać żeby chociaż któraś z nas kojarzyła daną osobę no to tego trochę nie rozumiem...myslalam, że forum to jest właśnie do rozmawiania, a nie podglądania innych, bo tak się trochę teraz poczułam...i jak kogoś uraziłam teraz to trudno...takie są moje odczucia
Zgadzam się w 100%. Bo właściwie nie rozumiem zbytnio po co czytać dany wątek i się kompletnie w nim nie udzielać. Skoro interesuje nas jakieś zagadnienie to wystarczy wpisać w lupkę i tam znajdziemy wszystkie odpowiedzi na pytania, a śledzenie konkretnego wątku bez udzielania się to taki trochę stalking dla mnie 🤪 w sensie o ile w publicznym nie mamy na to wpływu, to w prywatnym zdecydowanie powinna być selekcja. I nie chodzi o to, że każdy ma pisać po 100 postów dziennie... ale są z nami osoby, które piszą raz na jakiś czas, ale nicki są nam znane od samego początku, to jest ok :) przecież tak naprawdę wszystkie teraz jesteśmy już powyżej 10 tc, to nie wierzę, że ktoś nie ma zupełnie czasu, żeby odezwać się przez ten czas chociaż raz na jakiś czas 🙈

Nadrobiłam.. Nie chcę nikogo obrażać, ale wydaje się mi, że wątek zamknięty na zasadzie niech się zgłasza każda jak leci i najwyżej usuniemy jest bez sensu. Jeśli ktoś przez cały ten czas bycia tu napisał ledwie kilka postów, bo nie miał czasu/ochoty/weny/odwagi, to w zupełności powinien mu wystarczyć wątek otwarty.
Ja osobiście nie zamierzam swoich zdjęć wrzucać ani na zamkniętym ani na otwartym, bo mam ogromną nieufność wobec takich spraw i złe doświadczenia w tym temacie. Co nie zmienia faktu, że fajnie jest po prostu nieco się bardziej otworzyć na siebie w takich wątkach.
Popieram!! [emoji122][emoji122]

Probowalam i dostałam kosza [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Mój się boi, powiedział że jak wejdziemy w 2 trymestr to delikatnie spróbujemy [emoji26]
Nosz I co mi zostało? Wezmę Jasia między nogi i idę spać [emoji85]
Ojjjj biedna Ty!! Chociaż u Nas z częstotliwością też szału nie ma [emoji1751][emoji1751] dzisiaj liczę , że " coś " będzie ale mogę też się przeliczyć [emoji1751][emoji1751]

Ojjjj biedna Ty!! Chociaż u Nas z częstotliwością też szału nie ma [emoji1751][emoji1751] dzisiaj liczę , że " coś " będzie ale mogę też się przeliczyć [emoji1751][emoji1751]
Dobrze, że jeszcze jakieś Przytulanki są, jest satysfakcja, ale mi już brakuje tego tam magick sticka tak? 🤔🤪

reklama
Ja liczyłam na coś w sobotę 😂 mówię trochę popije to się rozluźni mi chłopak , ahaa popił tak ze szkód narobił tylko 🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry