reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nadrobiłam.. Nie chcę nikogo obrażać, ale wydaje się mi, że wątek zamknięty na zasadzie niech się zgłasza każda jak leci i najwyżej usuniemy jest bez sensu. Jeśli ktoś przez cały ten czas bycia tu napisał ledwie kilka postów, bo nie miał czasu/ochoty/weny/odwagi, to w zupełności powinien mu wystarczyć wątek otwarty.
Ja osobiście nie zamierzam swoich zdjęć wrzucać ani na zamkniętym ani na otwartym, bo mam ogromną nieufność wobec takich spraw i złe doświadczenia w tym temacie. Co nie zmienia faktu, że fajnie jest po prostu nieco się bardziej otworzyć na siebie w takich wątkach.

reklama
Mam te same odczucia...rozumiem praca, dzieci, dom itd...ale no żeby nawet jeden dzień w tygodniu nie móc napisać żeby chociaż któraś z nas kojarzyła daną osobę no to tego trochę nie rozumiem...myslalam, że forum to jest właśnie do rozmawiania, a nie podglądania innych, bo tak się trochę teraz poczułam...i jak kogoś uraziłam teraz to trudno...takie są moje odczucia
Zgadzam się w 100%. Bo właściwie nie rozumiem zbytnio po co czytać dany wątek i się kompletnie w nim nie udzielać. Skoro interesuje nas jakieś zagadnienie to wystarczy wpisać w lupkę i tam znajdziemy wszystkie odpowiedzi na pytania, a śledzenie konkretnego wątku bez udzielania się to taki trochę stalking dla mnie 🤪 w sensie o ile w publicznym nie mamy na to wpływu, to w prywatnym zdecydowanie powinna być selekcja. I nie chodzi o to, że każdy ma pisać po 100 postów dziennie... ale są z nami osoby, które piszą raz na jakiś czas, ale nicki są nam znane od samego początku, to jest ok :) przecież tak naprawdę wszystkie teraz jesteśmy już powyżej 10 tc, to nie wierzę, że ktoś nie ma zupełnie czasu, żeby odezwać się przez ten czas chociaż raz na jakiś czas 🙈

Nadrobiłam.. Nie chcę nikogo obrażać, ale wydaje się mi, że wątek zamknięty na zasadzie niech się zgłasza każda jak leci i najwyżej usuniemy jest bez sensu. Jeśli ktoś przez cały ten czas bycia tu napisał ledwie kilka postów, bo nie miał czasu/ochoty/weny/odwagi, to w zupełności powinien mu wystarczyć wątek otwarty.
Ja osobiście nie zamierzam swoich zdjęć wrzucać ani na zamkniętym ani na otwartym, bo mam ogromną nieufność wobec takich spraw i złe doświadczenia w tym temacie. Co nie zmienia faktu, że fajnie jest po prostu nieco się bardziej otworzyć na siebie w takich wątkach.
Popieram!! [emoji122][emoji122]

Probowalam i dostałam kosza [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Mój się boi, powiedział że jak wejdziemy w 2 trymestr to delikatnie spróbujemy [emoji26]
Nosz I co mi zostało? Wezmę Jasia między nogi i idę spać [emoji85]
Ojjjj biedna Ty!! Chociaż u Nas z częstotliwością też szału nie ma [emoji1751][emoji1751] dzisiaj liczę , że " coś " będzie ale mogę też się przeliczyć [emoji1751][emoji1751]

Ojjjj biedna Ty!! Chociaż u Nas z częstotliwością też szału nie ma [emoji1751][emoji1751] dzisiaj liczę , że " coś " będzie ale mogę też się przeliczyć [emoji1751][emoji1751]
Dobrze, że jeszcze jakieś Przytulanki są, jest satysfakcja, ale mi już brakuje tego tam magick sticka tak? 🤔🤪

reklama
Ja liczyłam na coś w sobotę 😂 mówię trochę popije to się rozluźni mi chłopak , ahaa popił tak ze szkód narobił tylko 🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry