reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jejku dziewczyny jak mnie dziś ciągnie lewy jajnik, promieniuje aż do lędźwia...normalnie wypluta jestem jakby zaraz miała przyjść @ :( nie wiem już jak siedzieć :(
Mnie od wczoraj ciągnie całe podbrzusze i to tak, że już nie wiem jak wstawać z kanapy i jak kichać 🙄🙄🙄 także rozumiem Cię doskonale...wczoraj kichnęłam i tak mnie zabolało, że przez 5 min nie mogłam się wyprostować 😳😔😔😣

reklama
Byliśmy w sklepie z wózkami i zdecydowanie nam odradzali cybex i anex. Jest sporo wózków lepiej wykonanych i w podobnej cenie. Te są po prostu świetnie rozreklamowane. Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie :) żeby mi se tu nikt urażony nie poczuł :)
My po prostu, zrezygnowaliśmy, po tym jak wygląda cybex znajomych po roku... A mała i tak nie była wózkowa i większość na rękach 🤷‍♀️
Spadłaś mi z nieba bo myślałam nad anexem i może cybexem. Rezygnuje bo wcale nie są tanie a skoro szybko się niszczą to używki też nie chcę.

Mnie od wczoraj ciągnie całe podbrzusze i to tak, że już nie wiem jak wstawać z kanapy i jak kichać 🙄🙄🙄 także rozumiem Cię doskonale...wczoraj kichnęłam i tak mnie zabolało, że przez 5 min nie mogłam się wyprostować 😳😔😔😣
Mi w sobotę na wizycie lekarz mówił, ze teraz juz mały będzie ostro rósł i ze może mnie mocno bolec, zwłaszcza pod blizna... na razie w ogóle mnie nie boli, ale jestem przygotowana na najgorsze😕

Piszecie ze was cos boli promieniuje anie nic nie boli....w nocy sie p4zewracam z boku na bok jakby nic,brzuch jakisz plaszczy,zastanawiam sie tam sie wszystsko rozwija ok bo jakos nie czuje prawie 14+0 to juz cos powinno sie dziac.detektorem juz codziennie szybciutko znajduje serce i to mi daje tylko troche spokoju.schudlam 1.5 kg nic mi nie smakuje,wy macie jakies loty na cos a ja nie mam dalej ehh

Spadłaś mi z nieba bo myślałam nad anexem i może cybexem. Rezygnuje bo wcale nie są tanie a skoro szybko się niszczą to używki też nie chcę.
Ja miałam cybexa baliosa, teraz mam cybexa miosa. I myśle, ze kolejnym razem bym sie nie zdecydowała na ta markę. Cybex Balios niby z niższej polki i skrzypiał od samego początku jak stary rupieć😕 natomiast mios, dla noworodka i tak nie bardzo przez małe kolka, bardzo szybko tez zaczął skrzypiec i w dodatku zepsuły sie obie blokady kol do jazdy na wprost. Praktycznie nie dało sie odblokować i mąż w końcu obie złamał jak sie mocował😐 ogólnie byłam zadowolona z tej spacerówki, zwłaszcza robotę robi siatka za plecami, które w ogóle sie nie pocą latem. Ale za te pieniądze to jest tyle niedoróbek.... teraz dla maluszka bede miała bugaboo cameleon od brata męża. Kupili używkę w idealnym stanie za 1500 (nowe cos pod 4000 kosztują). Z wyglądu mi sie te wózki nie podobaja, ale są naprawdę świetne pod katem prowadzenia. Koleżanka miała dla 2 dzieci bugaboo donkey i była zachwycona.

Też właśnie mi się tak czasem zdarza, a najgorsze jest to wstawanie z łóżka, aż idę taka skulona.
Oj my bidulki no :(
Kurczę nie dość, że pogoda dobija, głowa momentami pęka, senność ogarnia to jeszcze to :(

Piszecie ze was cos boli promieniuje anie nic nie boli....w nocy sie p4zewracam z boku na bok jakby nic,brzuch jakisz plaszczy,zastanawiam sie tam sie wszystsko rozwija ok bo jakos nie czuje prawie 14+0 to juz cos powinno sie dziac.detektorem juz codziennie szybciutko znajduje serce i to mi daje tylko troche spokoju.schudlam 1.5 kg nic mi nie smakuje,wy macie jakies loty na cos a ja nie mam dalej ehh
Wiesz, że mój mi też powiedział, że chyba schudłam? I powoli wraca jadłowstręt...

reklama
Do góry