reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jejku dziewczyny jak mnie dziś ciągnie lewy jajnik, promieniuje aż do lędźwia...normalnie wypluta jestem jakby zaraz miała przyjść @ :( nie wiem już jak siedzieć :(
Mnie od wczoraj ciągnie całe podbrzusze i to tak, że już nie wiem jak wstawać z kanapy i jak kichać 🙄🙄🙄 także rozumiem Cię doskonale...wczoraj kichnęłam i tak mnie zabolało, że przez 5 min nie mogłam się wyprostować 😳😔😔😣

reklama
Byliśmy w sklepie z wózkami i zdecydowanie nam odradzali cybex i anex. Jest sporo wózków lepiej wykonanych i w podobnej cenie. Te są po prostu świetnie rozreklamowane. Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie :) żeby mi se tu nikt urażony nie poczuł :)
My po prostu, zrezygnowaliśmy, po tym jak wygląda cybex znajomych po roku... A mała i tak nie była wózkowa i większość na rękach 🤷‍♀️
Spadłaś mi z nieba bo myślałam nad anexem i może cybexem. Rezygnuje bo wcale nie są tanie a skoro szybko się niszczą to używki też nie chcę.

Mnie od wczoraj ciągnie całe podbrzusze i to tak, że już nie wiem jak wstawać z kanapy i jak kichać 🙄🙄🙄 także rozumiem Cię doskonale...wczoraj kichnęłam i tak mnie zabolało, że przez 5 min nie mogłam się wyprostować 😳😔😔😣
Mi w sobotę na wizycie lekarz mówił, ze teraz juz mały będzie ostro rósł i ze może mnie mocno bolec, zwłaszcza pod blizna... na razie w ogóle mnie nie boli, ale jestem przygotowana na najgorsze😕

Piszecie ze was cos boli promieniuje anie nic nie boli....w nocy sie p4zewracam z boku na bok jakby nic,brzuch jakisz plaszczy,zastanawiam sie tam sie wszystsko rozwija ok bo jakos nie czuje prawie 14+0 to juz cos powinno sie dziac.detektorem juz codziennie szybciutko znajduje serce i to mi daje tylko troche spokoju.schudlam 1.5 kg nic mi nie smakuje,wy macie jakies loty na cos a ja nie mam dalej ehh

Spadłaś mi z nieba bo myślałam nad anexem i może cybexem. Rezygnuje bo wcale nie są tanie a skoro szybko się niszczą to używki też nie chcę.
Ja miałam cybexa baliosa, teraz mam cybexa miosa. I myśle, ze kolejnym razem bym sie nie zdecydowała na ta markę. Cybex Balios niby z niższej polki i skrzypiał od samego początku jak stary rupieć😕 natomiast mios, dla noworodka i tak nie bardzo przez małe kolka, bardzo szybko tez zaczął skrzypiec i w dodatku zepsuły sie obie blokady kol do jazdy na wprost. Praktycznie nie dało sie odblokować i mąż w końcu obie złamał jak sie mocował😐 ogólnie byłam zadowolona z tej spacerówki, zwłaszcza robotę robi siatka za plecami, które w ogóle sie nie pocą latem. Ale za te pieniądze to jest tyle niedoróbek.... teraz dla maluszka bede miała bugaboo cameleon od brata męża. Kupili używkę w idealnym stanie za 1500 (nowe cos pod 4000 kosztują). Z wyglądu mi sie te wózki nie podobaja, ale są naprawdę świetne pod katem prowadzenia. Koleżanka miała dla 2 dzieci bugaboo donkey i była zachwycona.

Też właśnie mi się tak czasem zdarza, a najgorsze jest to wstawanie z łóżka, aż idę taka skulona.
Oj my bidulki no :(
Kurczę nie dość, że pogoda dobija, głowa momentami pęka, senność ogarnia to jeszcze to :(

Piszecie ze was cos boli promieniuje anie nic nie boli....w nocy sie p4zewracam z boku na bok jakby nic,brzuch jakisz plaszczy,zastanawiam sie tam sie wszystsko rozwija ok bo jakos nie czuje prawie 14+0 to juz cos powinno sie dziac.detektorem juz codziennie szybciutko znajduje serce i to mi daje tylko troche spokoju.schudlam 1.5 kg nic mi nie smakuje,wy macie jakies loty na cos a ja nie mam dalej ehh
Wiesz, że mój mi też powiedział, że chyba schudłam? I powoli wraca jadłowstręt...

reklama
Do góry