reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ale super! Taka mała różnica! Moj synek ma 15 miesięcy, też chcieliśmy taką małą różnice właśnie i bardzo szybko się udalo od momentu starań.
A to mój 2 października skończy rok i też chcialiśmy szybko drugiego bobaska :D no i się udało :)

Dołączam do grona mam z małym synkiem na pokładzie. Młody we wrześniu bedzie miał 1,5 roku. Różnica między dziećmi będzie 2 lata. :)

reklama
To tak ja po wizycie, usg mają bardzo kiepskie pęcherzyk było widać mam przyjść za dwa tyg ale założył mi już kartę ciąży dał, skierowanie na badania. Według apki 6+3 ale może być młodsza zobaczyny co za dwa tyg powie

Mogła być późna owulacja, albo faktycznie wina kiepskiego usg. Martwić się jeszcze nie ma czym. :) Czekamy :)

Ja też mam dziś wizytę! O 18.30 trzymajcie kciuki. Liczę bardzo na serduszko, bo jestem w 7+2 i wczesna owulacja więc serduszko już musi być! :)

Właśnie w tym cyklu szybko mi testy ciążowe pozytywne wyszły, mi się wydaje że ma ciulatym sprzęt z czasów xxx :) No ale fajny lekarz powiedział co i jak i Juz mi o prenatalnych gadał :p

Nei wiem czy nadążasz za forum,ale ja wczoraj się przestraszyłam, bo mi przeszedł ból piersi o tak z dnia na dzień i dziś też zero bólu.
nie wydaje mi się żeby był to powod do strachu bo czytałam kiedyś, ze nie każdą kobietę bola piersi w trakcie ciąży. Ja póki nie plamie mam nadzieje, ze jest wszystko ok 😉 wizyta dopiero za 2 tyg. To będzie 9+6 wtedy

reklama
Do góry