reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
właśnie czytam zaległości, ale ze co przeszło Ci z dnia na dzień i stalo się Coś? Bo mi raz przechodziło, a później znowu bolały zazwyczaj pod wieczor😊
Nie,nic się nie dzieje, po prostu dostałam wczoraj energii, jakbym była w środku cyklu, piersi zrobiły się "normalne" i tyle. Ale to dopiero 2 dzień, obserwuję.

Nadążyć za wami na tym forum to nie lada wyzwanie a co będzie później 🙈🙈 ja bardzo bym chciała już zobaczyć na USG moja fasolinke i usłyszec serduszko ale wiem że jeszcze za wcześnie bo beta z poniedziałku dopiero 848 więc na USG jeszcze nic nie byłoby widać 😅 muszę się uzbroić w cierpliwość. 😓
Mam ten sam problem, wchodzę kilka razy dziennie, a tu tyle wiadomości, że hohohoho

Który tydzień u Ciebie? Ja mam jutro lekarza, ale też pewnie nic nie zobaczy jeszcze. Dziś tak mi brzuch wywaliło, a mam obcisłą sukieneczkę a tylko słyszę "czy Ty chcesz nam coś powiedzieć?" o_O

Mam ten sam problem, wchodzę kilka razy dziennie, a tu tyle wiadomości, że hohohoho

Który tydzień u Ciebie? Ja mam jutro lekarza, ale też pewnie nic nie zobaczy jeszcze. Dziś tak mi brzuch wywaliło, a mam obcisłą sukieneczkę a tylko słyszę "czy Ty chcesz nam coś powiedzieć?" o_O
To pokaż brzusio 😍

To tak ja po wizycie, usg mają bardzo kiepskie pęcherzyk było widać mam przyjść za dwa tyg ale założył mi już kartę ciąży dał, skierowanie na badania. Według apki 6+3 ale może być młodsza zobaczyny co za dwa tyg powie
To faktycznie kiepski sprzęt jak w 6 tc widział tylko pęcherzyk... U mnie w 5+6 już serduszko biło, a to nawet 6tc nie był...ja bym poszła jeszcze gdzieś gdzie mają dobry sprzęt żeby zobaczyć, czy jest zarodek, bo nie mogłabym spać...

reklama
Do góry