Loli05
Fanka BB :)
Tez tak mamMnie bolały tylko kilka dni gdzieś w 5tc i potem przestały. Teraz mam zero objawów, w ogóle nie czuję się w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mamMnie bolały tylko kilka dni gdzieś w 5tc i potem przestały. Teraz mam zero objawów, w ogóle nie czuję się w ciąży.
to u mnie nic ale Licze, ze póki nie ma plamien jest okMnie to piersi prawie wogole,suty sa wrazliwe
Witaj! Powodzenia na wizycie dzisDołączam do grona mam z małym synkiem na pokładzie. Młody we wrześniu bedzie miał 1,5 roku. Różnica między dziećmi będzie 2 lata.
Nie,nic się nie dzieje, po prostu dostałam wczoraj energii, jakbym była w środku cyklu, piersi zrobiły się "normalne" i tyle. Ale to dopiero 2 dzień, obserwuję.właśnie czytam zaległości, ale ze co przeszło Ci z dnia na dzień i stalo się Coś? Bo mi raz przechodziło, a później znowu bolały zazwyczaj pod wieczor
Współczuje trzymaj się :*Z przykrością żegnam się z Wami i trzymam za Was kciuki.
Dziś w nocy doszło u mnie do samoistnego poronienia Jestem załamana, mam ochotę się poddać
Trzymajcie się cieplutko kochane
Też się czuję "jak nie w ciąży" i mogło by tak zostaćMnie bolały tylko kilka dni gdzieś w 5tc i potem przestały. Teraz mam zero objawów, w ogóle nie czuję się w ciąży.
Mam ten sam problem, wchodzę kilka razy dziennie, a tu tyle wiadomości, że hohohohoNadążyć za wami na tym forum to nie lada wyzwanie a co będzie później ja bardzo bym chciała już zobaczyć na USG moja fasolinke i usłyszec serduszko ale wiem że jeszcze za wcześnie bo beta z poniedziałku dopiero 848 więc na USG jeszcze nic nie byłoby widać muszę się uzbroić w cierpliwość.
To pokaż brzusioMam ten sam problem, wchodzę kilka razy dziennie, a tu tyle wiadomości, że hohohoho
Który tydzień u Ciebie? Ja mam jutro lekarza, ale też pewnie nic nie zobaczy jeszcze. Dziś tak mi brzuch wywaliło, a mam obcisłą sukieneczkę a tylko słyszę "czy Ty chcesz nam coś powiedzieć?"
To faktycznie kiepski sprzęt jak w 6 tc widział tylko pęcherzyk... U mnie w 5+6 już serduszko biło, a to nawet 6tc nie był...ja bym poszła jeszcze gdzieś gdzie mają dobry sprzęt żeby zobaczyć, czy jest zarodek, bo nie mogłabym spać...To tak ja po wizycie, usg mają bardzo kiepskie pęcherzyk było widać mam przyjść za dwa tyg ale założył mi już kartę ciąży dał, skierowanie na badania. Według apki 6+3 ale może być młodsza zobaczyny co za dwa tyg powie
Jak fajnie, że jest nas więcej, bo jak widzę, że standardowo to tak z 3 lata minimum różnicy są między dziećmi to zaczynam myśleć, że coś ze mną nie tak xDDołączam do grona mam z małym synkiem na pokładzie. Młody we wrześniu bedzie miał 1,5 roku. Różnica między dziećmi będzie 2 lata.