reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jak sie czujesz? Lepiej? Co z tym plamieniem? Który masz tydzień?
Może po współżyciu bylo? Nadzerka?
Cześć mamuśki😊 troche mnie brzuch boli z prawej strony jak zwykle, i plamienie wrocilo ale małe. Mam 10 tc 2dni dzisiaj. Współżycie mam zakazane od samego początku, bo trafilam do szpitala z krwawieniem i znalezli krwiaka ale jak poszłam do mojego lekarza to nie widział krwiaka tylko drugi pęcherzyk... Sama nie wiem co myśleć dzisiaj się dowiem. Mega strach az w nocy nie moglam spać. Boję się że wyśle mnie do szpitala...

reklama
Cześć mamuśki😊 troche mnie brzuch boli z prawej strony jak zwykle, i plamienie wrocilo ale małe. Mam 10 tc 2dni dzisiaj. Współżycie mam zakazane od samego początku, bo trafilam do szpitala z krwawieniem i znalezli krwiaka ale jak poszłam do mojego lekarza to nie widział krwiaka tylko drugi pęcherzyk... Sama nie wiem co myśleć dzisiaj się dowiem. Mega strach az w nocy nie moglam spać. Boję się że wyśle mnie do szpitala...
Nawet jeśli, to dla Twojego dobra kochana. Trzymam kciuki mocno i dawaj znac po wizycie ✊💗

Miałyście w poprzednich lub w tej ciąży macie planowane zakładanie szwów okreznych???
Lekarz prow. Chce mi założyć bo poprzednią ciążę poronilam najprawdopodobniej przez niewydolność szyjki tylko nie jest to stwierdzone na 100% oczywiście lekarze zrzucają odpowiedzialność oczywiście istnieje ryzyko że odejdą wody płodowe albo dojdzie do krwawienia i skurczow przed wczesnych.

Dziewczyny myslalyscie może o zakupie adaptera do pasów w aucie??? Mohlybyscie coś polecić od wczoraj szukam czegoś na allegro ale nie mam pojęcia które wybrać.
Wizyty mamy bardzo daleko i po wczorajszej wyprawie stwierdzilam że koniecznie muszę kupić bo strasznie opina brzuch.
Kupiłam, przy poprzedniej ciąży też miałam, ale sprzedałam 🤪 Oba z firmy be safe. Polecam.

Dziewczyny, Pani sprzątająca w biurze zapytała się mnie, w kuchni, na osobności, czy aby nie jestem w ciąży, bo się zaokrągliłam na buzi... Chyba czas zacząć pilnować tych słodyczy!
Kobiety wyczuwają, moja sekretarka jak wróciłam z HO do firmy od razu się mnie zapytała czy coś jest na rzeczy 🤪 solidarność jajników ☺️

Jeju ❤❤❤❤
Dziewczyny skąd macie takie sztosowe zdjęcia 3D? Kto takie zrobi i ile się za to płaci? 🥰🥰🥰
moja doktor na badaniach prenatalnych robi takie zdjęcia, ale tylko jak dziecko się dobrze ułoży i je widać :) z synem mam takie dwa zdjęcia, a teraz z córką nie dostałam, bo z żadnego nie dało się takiego zrobić, była pozakrywana i brzydkie były te zdjęcia niestety...moze na połówkowych dostanę :) to mój synek w 20 tygodniu ciąży :) 😍

Załączniki

• received_601259990366604.jpeg
    received_601259990366604.jpeg
    356,3 KB · Wyświetleń: 75
Miałyście w poprzednich lub w tej ciąży macie planowane zakładanie szwów okreznych???
Lekarz prow. Chce mi założyć bo poprzednią ciążę poronilam najprawdopodobniej przez niewydolność szyjki tylko nie jest to stwierdzone na 100% oczywiście lekarze zrzucają odpowiedzialność oczywiście istnieje ryzyko że odejdą wody płodowe albo dojdzie do krwawienia i skurczow przed wczesnych.
Znam dziewczyne ktora starcila dziecko przez to i teraz miala szwy tez zrobione i bez problemu,ja bym brala w ciamno

reklama
Do góry