Cześć mamuśki troche mnie brzuch boli z prawej strony jak zwykle, i plamienie wrocilo ale małe. Mam 10 tc 2dni dzisiaj. Współżycie mam zakazane od samego początku, bo trafilam do szpitala z krwawieniem i znalezli krwiaka ale jak poszłam do mojego lekarza to nie widział krwiaka tylko drugi pęcherzyk... Sama nie wiem co myśleć dzisiaj się dowiem. Mega strach az w nocy nie moglam spać. Boję się że wyśle mnie do szpitala...Jak sie czujesz? Lepiej? Co z tym plamieniem? Który masz tydzień?
Może po współżyciu bylo? Nadzerka?
reklama
Chichuni
Fanka BB :)
Nawet jeśli, to dla Twojego dobra kochana. Trzymam kciuki mocno i dawaj znac po wizycieCześć mamuśki troche mnie brzuch boli z prawej strony jak zwykle, i plamienie wrocilo ale małe. Mam 10 tc 2dni dzisiaj. Współżycie mam zakazane od samego początku, bo trafilam do szpitala z krwawieniem i znalezli krwiaka ale jak poszłam do mojego lekarza to nie widział krwiaka tylko drugi pęcherzyk... Sama nie wiem co myśleć dzisiaj się dowiem. Mega strach az w nocy nie moglam spać. Boję się że wyśle mnie do szpitala...
Kasia6594
Miałyście w poprzednich lub w tej ciąży macie planowane zakładanie szwów okreznych???
Lekarz prow. Chce mi założyć bo poprzednią ciążę poronilam najprawdopodobniej przez niewydolność szyjki tylko nie jest to stwierdzone na 100% oczywiście lekarze zrzucają odpowiedzialność oczywiście istnieje ryzyko że odejdą wody płodowe albo dojdzie do krwawienia i skurczow przed wczesnych.
Lekarz prow. Chce mi założyć bo poprzednią ciążę poronilam najprawdopodobniej przez niewydolność szyjki tylko nie jest to stwierdzone na 100% oczywiście lekarze zrzucają odpowiedzialność oczywiście istnieje ryzyko że odejdą wody płodowe albo dojdzie do krwawienia i skurczow przed wczesnych.
Annig
Zaangażowana w BB
Kupiłam, przy poprzedniej ciąży też miałam, ale sprzedałam Oba z firmy be safe. Polecam.Dziewczyny myslalyscie może o zakupie adaptera do pasów w aucie??? Mohlybyscie coś polecić od wczoraj szukam czegoś na allegro ale nie mam pojęcia które wybrać.
Wizyty mamy bardzo daleko i po wczorajszej wyprawie stwierdzilam że koniecznie muszę kupić bo strasznie opina brzuch.
Annig
Zaangażowana w BB
Kobiety wyczuwają, moja sekretarka jak wróciłam z HO do firmy od razu się mnie zapytała czy coś jest na rzeczy solidarność jajnikówDziewczyny, Pani sprzątająca w biurze zapytała się mnie, w kuchni, na osobności, czy aby nie jestem w ciąży, bo się zaokrągliłam na buzi... Chyba czas zacząć pilnować tych słodyczy!
Loli05
Ja tez mialam zatrzymanie wzrostu plodu w zeszlej ciazy,i nic mi nie napisali w zeszlej a w tej tez moge miec i nic nie napisali tylko ze bedzie moze wiecej usg robioneSorki nie mam przedwczesnego porodu , tylko preeklampsje przed 34 ty i zaganianie wzrastania płodu przed 37
M_P_90
moja doktor na badaniach prenatalnych robi takie zdjęcia, ale tylko jak dziecko się dobrze ułoży i je widać z synem mam takie dwa zdjęcia, a teraz z córką nie dostałam, bo z żadnego nie dało się takiego zrobić, była pozakrywana i brzydkie były te zdjęcia niestety...moze na połówkowych dostanę to mój synek w 20 tygodniu ciążyJeju ❤❤❤❤
Dziewczyny skąd macie takie sztosowe zdjęcia 3D? Kto takie zrobi i ile się za to płaci?
Załączniki
Loli05
Znam dziewczyne ktora starcila dziecko przez to i teraz miala szwy tez zrobione i bez problemu,ja bym brala w ciamnoMiałyście w poprzednich lub w tej ciąży macie planowane zakładanie szwów okreznych???
Kasia6594
Boje sie że jak tego nie zrobię to znów dojdzie do przed wczesnego porodu niewydolności szyjki a wtedy to już za późno na cokolwiek.Znam dziewczyne ktora starcila dziecko przez to i teraz miala szwy tez zrobione i bez problemu,ja bym brala w ciamno
reklama
Ladybird1989
Ja płaciłam za prenatalne z PAPPA 350zl i dostalam takie zdjatko 3dJeju ❤❤❤❤
Dziewczyny skąd macie takie sztosowe zdjęcia 3D? Kto takie zrobi i ile się za to płaci?