reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ona urosla według tego co było 3 tyg temu na wizycie u tego samego lekarza (NFZ) dlatego pewnie go to nie zmartwiło i nie zdziwiło (chociaż faktycznie termin porodu się oddalił znacznie) tylko ze tydzień temu bylam na prenatalnych na dobrym sprzęcie (prywatnie) i względem tego usg prenatalnego jakby jest mniejsza. Nie pytalam bo wszystko szybko szybko i skoro wszystko dobrze, serduszko bije no to wzielam zdjęcie i poszłam a dopiero w domu zobaczylan co on tam pomierzyl 🤦‍♀️ dzięki za odpowiedź :*
Tez mailam ze priv na dobrym sprzęcie w 7tc Dzidzia ❤większa a na luxmedowym mniejsza, ale ich sprzęt w niektórych placówkach to starocie i się nie przejelam!

reklama
Najgorsze że jeden lekarz mówi ze trzeba założyć, a drugi nawet że nie myślał o tym żeby to zakładać bo nie jest jednoznacznie stwierdzona przyczyna poronienia ehh.

Czemu? Ostatnio podobno ma zdecydowanie lepsze opinie. Znaczy jeszcze nie sprawdzalam, ale sąsiadka chyba już wszystkie dokładnie przeleciała 😂
Mam traumę z pierwszej ciąży, jak byłam potraktowana przy poronieniu. Wtedy też czytałam pozytywne opinie, dlatego jak coś się działo, to leciałam tam.
Na Karowej byłam z drugim poronieniem, a do tego moja lekarka tam przyjmuje, więc tylko ten hihihi

Odebrałam pappe 🤩
Samoistny poród przedwczesny przed 34 Tc 1:114. Jak było u was?

No po takich wynikach mogę mu wybaczyć dewastacje lewego jajnika 😘🤩

Załączniki

• Screenshot_20201009_111519.jpg
    Screenshot_20201009_111519.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 65
Mam traumę z pierwszej ciąży, jak byłam potraktowana przy poronieniu. Wtedy też czytałam pozytywne opinie, dlatego jak coś się działo, to leciałam tam.
Na Karowej byłam z drugim poronieniem, a do tego moja lekarka tam przyjmuje, więc tylko ten hihihi
To ja tak mam z Madalińskiego i poronieniem.. Obecnie Inflancka przoduje 😉

reklama
Do góry