reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny mała porada jeśli idziecie dzień prędzej na badania glukozy najlepiej przed badaniem nie jeść nic słodkiego bo wtedy cukier do góry idzie, to, samo miała moja siostra wieczorem zjadła se słodkiego arbuza poszła na badanie glukozy i cukier też ponad normę a jak nie jadła nic słodkiego itd poszła na czczo i cukier w normie

reklama
Ja na razie widzialam wyniki prosto z lab i je dopiero przeslalam mailem poznym wieczorem do gin, wiec na razie statystyk tych Papp-a nie ma. Mam tylko sam wynik ile mam bialka i bhcg we krwi. Do srody chyba dostane statystyke. Bylam tylko ciekawa czy sama z tych wynikow moge juz cos wywnioskowac😉
A jakie masz bhcg i pappa.. Bo ja też mam tylko te wyniki.. I szukam odpowiedzi brak

Dziewczyny mała porada jeśli idziecie dzień prędzej na badania glukozy najlepiej przed badaniem nie jeść nic słodkiego bo wtedy cukier do góry idzie, to, samo miała moja siostra wieczorem zjadła se słodkiego arbuza poszła na badanie glukozy i cukier też ponad normę a jak nie jadła nic słodkiego itd poszła na czczo i cukier w normie
Dlatego przed wizytą u diabetolog robi się krzywą cukrową tu już nie ma znaczenia co się jadło dzień wcześniej.

Boziu jak to krzywej cukrowej się boję hehe jak robiłam w pierwszej i drugiej ciąży wtedy smakowych nie było II kurde ciągle myślałam że z tego badania nic nie bd bo mi tak niedobrze było a potem caly dzień taka do niczego się czułam

Nawet jak nie ma smakowych, to można poprosić i sobie dodać cytryny. Ja tak robiłam, ale szczerze - już myślę jak się wykręcić od tego badania w tej ciąży :p

Boziu jak to krzywej cukrowej się boję hehe jak robiłam w pierwszej i drugiej ciąży wtedy smakowych nie było II kurde ciągle myślałam że z tego badania nic nie bd bo mi tak niedobrze było a potem caly dzień taka do niczego się czułam
Ja w pierwszej ciąży też miałam tą "żywą" nie smakową [emoji6] 11 lat temu nie było takich bajerów [emoji1787] miesiąc temu miałam robioną z cytryną i nie było najgorzej [emoji6] specjalnie nie piłam przed żeby pić się chciało i całkiem na luzie mi weszła [emoji6]

reklama
Do góry