reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

No i jestem po wizycie i kamien spadl z serca. Z dzieciątkiem wszystko ok, przezierność ok, rośnie mi kolejny akrobata/akrobatka. Plamienie najprawdopodobniej z tej nadżerki. Pobral mi lekarz wymaz cytologiczny, dostalam skierowanie na badania no i mam przyjsc po zwolnienie jak mi sie skonczy wychowawczy :)

Załączniki

• IMG_20201006_133601.jpg
    IMG_20201006_133601.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 66
reklama
No wczoraj tak powiedzialam lekarzowi....o dziwo nie negował moich słow. Tez kurczowo trzymam sie dobrego wyniku USG,Pappa mialam zrobione bo skonczylam 35 lat to standard przy prenatalnym. Prawda jest taka,niby Nasze Państwo tak dba o ciężarne a nie zrefunduje badania Nifty ktore daje praktycznie 100% pewnosci.
No tak, bo oczywiście muszą na nas zarabiać...a na ciężarnych to nieźle sobie koszą sianko 😡😡🙄

No i jestem po wizycie i kamien spadl z serca. Z dzieciątkiem wszystko ok, przezierność ok, rośnie mi kolejny akrobata/akrobatka. Plamienie najprawdopodobniej z tej nadżerki. Pobral mi lekarz wymaz cytologiczny, dostalam skierowanie na badania no i mam przyjsc po zwolnienie jak mi sie skonczy wychowawczy :)
Suuuper! To Dzidzia❤ taka radosna to i tam chce Mamie pokazać jak dobrze wszystko! Cieszę się bardzo że wszystko jest OK 😘😍👍.

Ja mam tylko list ze taka trisomia takie ryzyko i tyle ,nawet nie wiem jakie i ile bialka i czegos tam,zrobie wam zdjecie poznie

reklama
Do góry