No mi raczej rośnie ale na szczęście nie jakoś bardzo. Narazie jakieś 2 kg na plus. Dobrze wiedzieć że nie jestem sama z moim głodemJa też jem jak jakiś tasiemiec.. a waga mi spada nic tylko jeść
reklama
P
pożegnanie
Gość
Ja tak samo, usg to pomiary, a po pappa jakby to podsumowali razem i dopiero w polaczeniu z wywiadem, USG i wynik z krwii, to dało wyniki.Najlepsze jest to ze ja wgl nie miałam ryzyka obliczonego z usg tylko od razu pappa
Chichuni
Fanka BB :)
Już nawet pęcherz mi mniej katuje. Bo przez 2 dni, to latałam doslownie, co 10min i to prawie na czterech, bo balam się, że popuszcze. Młoda to tylko ubaw miala z matki, mała malpaAlw super, super ❤❤❤ Dzidzia hula!
Ja wiecie ze tak juz od kilku dni kminie i kminie, bo czuje sie ekstra!
@Chichuni jak Ty ani objawówow, ani bólów, ciągnięcia itp. Wczoraj coś tam poczulam, dzis takie jakieś ciśnienie a teraz luz. Jutro wizyta, wiem że jest Ok, Dzidzie❤ jutro zobaczę !
P
pożegnanie
Gość
Ja ale po pracy, wieczoremTo kto jutro wizytuje razem ze mną?
@Kamiśka :) @elysia141 @dorotakovv jestem calym sercem z Wami i bardzo bardzo mocno trzymam kciuki żeby już niedługo okazało się że wszystko jest w jak najlepszym porządku! Doskonale rozumiem ten niepokój który w Was jest, własnie dlatego zdecydowałam się na nifty, mimo że u mnie ryzyko było na poziomie 1:800. Ale ja nie dałabym rady spokojnie przeżyć ciąży, gdybym nie upewnila się dodatkowymi badaniami, że ryzyko jest jednak minimalne, tym bardziej, że wiedziałam że zdecyduje się na zakończenie ciąży w razie czego, niestety... Myślę że te badania nie mają sensu tylko i wyłącznie w przypadku, gdy rodzice wiedzą że bez względu na wszystko chcą przyjąć chore dziecko. A nifty wykrywa też inne wady więc można przygotować się na ewentualne leczenie. Ja na wyniki czekałam około 6 dni łącznie z weekendem. Przed wykonaniem przeczytałam setki forów i wiem, że w ogromnej większości pappa tylko nastraszyło biedne mamy a wszystko było dobrze! I tego Wam z całego serca życzę, będzie dobrze Dziewczyny!
Loli05
Ja na moim wyniku nie mam napisane nic o bialku,tylko genetycznie jakie szanse,moj syn urodzil sie 2700,ciekawe czy tez mialam bialko male,ale chyba by mi powiedzieli...Mam 2 hipotrofikow, teraz wg pappa znowu ryzyko hipotrofii i przedwczesnego porodu, a jem i jadlam zawsze racjonalnie i zdrowo.
Loli05
Super,a powiedz mi jakie ci wyszly wyniki po nifty?@Kamiśka :) @elysia141 @dorotakovv jestem calym sercem z Wami i bardzo bardzo mocno trzymam kciuki żeby już niedługo okazało się że wszystko jest w jak najlepszym porządku! Doskonale rozumiem ten niepokój który w Was jest, własnie dlatego zdecydowałam się na nifty, mimo że u mnie ryzyko było na poziomie 1:800. Ale ja nie dałabym rady spokojnie przeżyć ciąży, gdybym nie upewnila się dodatkowymi badaniami, że ryzyko jest jednak minimalne, tym bardziej, że wiedziałam że zdecyduje się na zakończenie ciąży w razie czego, niestety... Myślę że te badania nie mają sensu tylko i wyłącznie w przypadku, gdy rodzice wiedzą że bez względu na wszystko chcą przyjąć chore dziecko. A nifty wykrywa też inne wady więc można przygotować się na ewentualne leczenie. Ja na wyniki czekałam około 6 dni łącznie z weekendem. Przed wykonaniem przeczytałam setki forów i wiem, że w ogromnej większości pappa tylko nastraszyło biedne mamy a wszystko było dobrze! I tego Wam z całego serca życzę, będzie dobrze Dziewczyny!
elysia141
@Kamiśka :) @elysia141 @dorotakovv jestem calym sercem z Wami i bardzo bardzo mocno trzymam kciuki żeby już niedługo okazało się że wszystko jest w jak najlepszym porządku! Doskonale rozumiem ten niepokój który w Was jest, własnie dlatego zdecydowałam się na nifty, mimo że u mnie ryzyko było na poziomie 1:800. Ale ja nie dałabym rady spokojnie przeżyć ciąży, gdybym nie upewnila się dodatkowymi badaniami, że ryzyko jest jednak minimalne, tym bardziej, że wiedziałam że zdecyduje się na zakończenie ciąży w razie czego, niestety... Myślę że te badania nie mają sensu tylko i wyłącznie w przypadku, gdy rodzice wiedzą że bez względu na wszystko chcą przyjąć chore dziecko. A nifty wykrywa też inne wady więc można przygotować się na ewentualne leczenie. Ja na wyniki czekałam około 6 dni łącznie z weekendem. Przed wykonaniem przeczytałam setki forów i wiem, że w ogromnej większości pappa tylko nastraszyło biedne mamy a wszystko było dobrze! I tego Wam z całego serca życzę, będzie dobrze Dziewczyny!
Ryzyko zostało przedstawione jako 1 do kilku miliardów, np. dla t21 około 1 do 4,5 mld. Mocno mnie to uspokoiło, no i poznałam płećSuper,a powiedz mi jakie ci wyszly wyniki po nifty?
reklama