Monika2211
Fanka BB :)
Melduję, że po wizycie wszystko OK Dzidziusiek wyglądał na zadowolonego Szyjka długa i zamknięta - uff... Kolejna wizyta za miesiąc. Mam odstawić duphaston.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialas nifty?i tez bylo jeden do milionow?Mi lekarz powiedział, że nipt (nifty, harmony etc. daje odpowiedź tak lub nie). Są tylko dwie opcje: wysokie ryzyko i niskie ryzyko. Nie ma już zgadywanek. Mnie mój wynik bardzo uspokoił
Robiłam harmony i tam jest przy poszczególnych wadach napisane : high risk albo low risk albo detected - not detected. Nie ma żadnych numerów. Lekarz powiedział, że jak jest napisane low risk, to dziecina zdrowa, a jak high risk to jak 1:10.Mialas nifty?i tez bylo jeden do milionow?
Boze chcialabym takie milionowe numery zobaczyc
No mnie miliardy tez by uspokoily,a jaka plec.kurde mysle nad tym harmony,a zrobilas bo myslalas ze duze ryzyko 1-800?
Bardzo się cieszę kochana że wszystko u Was w jak najlepszym porządku [emoji7][emoji3590]Melduję, że po wizycie wszystko OK [emoji4] Dzidziusiek wyglądał na zadowolonego [emoji1]Szyjka długa i zamknięta - uff... Kolejna wizyta za miesiąc. Mam odstawić duphaston.
U nas lekarka ciagle tylko mówiła ze to 99% i płeć, z naciskiem na płeć, bo mój mąż akurat był i w 10 tyg już lekarkę pytał o płećMi lekarz powiedział, że nipt (nifty, harmony etc. daje odpowiedź tak lub nie). Są tylko dwie opcje: wysokie ryzyko i niskie ryzyko. Nie ma już zgadywanek. Mnie mój wynik bardzo uspokoił
Ja coraz bardziej boje sie Covidu a muszę jezdzic do pracy autobusem....Mam coraz wiekszy stres ☹Bede probowala przeforsowac prace zdalna....zobaczymy jaka bedzie reakcja w pracy na moja ciążę . Czy ktoras z Was dziewczyny tez tak zasuwa jak ja?Ja to samo..czekalam tak do drugiej wizyty czy na pewno wszystko w porządku i chyba najwyższy czas powiedzieć szefowi
wszystko fajnie tylko w Polsce nifty kosztuje 2500 zl ......I nie jeat refundowany. Ja na szczęście juz po samym Usg mam ryzyko Trismomii 21 zmniejszone z 280 na 1416....wiec czekam na Pappa, nie spodziewam sie zeby Pappa zaniżało tą statystyke/a przynajmniej nie chce o tym myslec bo juz nie mam siły na stres/Mi lekarz powiedział, że nipt (nifty, harmony etc. daje odpowiedź tak lub nie). Są tylko dwie opcje: wysokie ryzyko i niskie ryzyko. Nie ma już zgadywanek. Mnie mój wynik bardzo uspokoił
Pieknie! Gratulacje!!!Dzidzia❤ rośnie i sobie u Mamusi w brzuszku hula, narazie miejce ma !U mnie dzisiaj po wizycie na szczęście pozytywnie Wszystko w porządku.. ciąża 11+3, dzieciaczek ruchliwy dosyć 46 mm
Wklejam Wam foteczkę
Zobacz załącznik 1184632