edey
Fanka BB :)
Dziewczyny co to za segregator bo chyba przeoczyłamKiedy ? bo też się na niego czaję u mnie 10+5 czekam na prenatalne i to bedzie ten moment
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co to za segregator bo chyba przeoczyłamKiedy ? bo też się na niego czaję u mnie 10+5 czekam na prenatalne i to bedzie ten moment
O tak...mnie jeszcze wykanczaly "porady" położnej środowiskowej, więc chyba z niej teraz zrezygnuję i ciągle bieganie po specjalistach z tym maleństwem, bo tu bioderka, tu stópki, tu znowu napięcie miesniowe może być, więc do neurologa, fizjoterapeuta, bo może asymetria......a do tego nie jedzące dziecko i postępująca zoltaczka, która skończyła się tygodniem u mojej mamy pod kroplówką i kluciem co drugi dzień kilkudniowego dziecka...O jak sobie przypomnę te stresy począwszy od karmienia, kąpieli na kupce i czuwaniu w nocy przy łóżeczku kończywszy.
Tak, teraz będzie nieco inaczej i całe szczęście, a jak przytyję znów 17 kg albo lepiej to teraz w domu będę miała już dwóch albo dwoje osobistych fit trenerów dam radę
Super, super teraz już z górki ❤No i jestem. Jak na razie wszystko ok dzidzia zdrowa wszystko ma na miejscuSlyszalam bicie serca. Dzidzia spokojnie sobie spała,potem sie ruszala prostowala ręce i nogi Ryzyko Tri 21odstawowe 1 do 283 spadlo do 1 do 1416. Czekam na Pappa... Oby to byla juz tylko kropka nad i.
Zdjęcia nie mam bo mój gin nie daje, może w czwartek jakieś dostanę to wstawięDziewczyny pokażcie zdjęcie maluszków
Dajcie pocieszyć oczy
Jakie fajne! Gdzie kupiłaś?Kochana patrz co dzisiaj odebrałam
Już sobie wszystko uzupełniłam wyczekując sobotniej wizyty
A przypinkę ‚,Jestem w ciąży” będę zakładać do diagnostyki na badania żeby w kolejce nie stać
Zobacz załącznik 1184475
Szczawiowa z domowego, świeżego szczawiuDzień dobry
Dzisiaj 11+1 i prawie 7kg na minusie, ale wymiotuję już tylko 2 lub 3 razy dziennie. No i powoli odstawiam córeczkę.
Trochę nam się przedłużyło, bo po morzu z pogodą baardzo w kratkę (choć było cudownie), pojechaliśmy do Zakopanego. Uciekliśmy jak tylko dowiedzieliśmy się o czerwonej strefie
Jestem wypoczęta, dopieszczona i przeszczęśliwa. Nie nie dość, że mam wspaniałego męża i cudowne dzieci, to dzisiaj widziałam moje maleństwo ❤ dzidzia ma już 4,4 cm, macha rączkami i rusza nóżkami
Jutro przyjeżdża pielęgniarka pobrać krew do Nifty a dziewiątego mam prenatalne
Wspaniale choć wymarzonych kozaków nadal brak
Co macie na obiad? Szukam inspiracji, no i muszę zrobić plan na ten tydzień.
Ja jutro mam zwykle USG ale też jakieś czarne myśli mnie dobiegają. Trochę mnie brzuch ciągnie ale nie cały czas i w sumie ciężko mi odróżnić czy dziecko czy jelita. Myślę że nasz stres jest niepotrzebny ale ciężko samemu zmienić nastawienieCześć dziewczyny, ja dziś jakoś stresik załapałam. Jutro mam prenatalne i niezbyt dobre myśli
Wiem, że musi być dobrze, ale boję się, bo jakoś wszystkie objawy mi minęły
Wiadomo, że jutro zobaczę moje dzieciątko, znów pomacha do mnie, ale jakiegoś kopa na dziś potrzebuje co wybije mi z głowy głupie myśli
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Jak ja bym sobie zamówiła to pewnie by doszło już po porodzieMoja powinna dojść dzisiaj! Akurat przed jutrzejszą wizytą.
Cudowne są