edey
Fanka BB :)
Dziewczyny co to za segregator bo chyba przeoczyłamKiedy ? bo też się na niego czajęu mnie 10+5
czekam na prenatalne i to bedzie ten moment
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co to za segregator bo chyba przeoczyłamKiedy ? bo też się na niego czajęu mnie 10+5
czekam na prenatalne i to bedzie ten moment
O tak...mnie jeszcze wykanczaly "porady" położnej środowiskowej, więc chyba z niej teraz zrezygnuję i ciągle bieganie po specjalistach z tym maleństwem, bo tu bioderka, tu stópki, tu znowu napięcie miesniowe może być, więc do neurologa, fizjoterapeuta, bo może asymetria...O jak sobie przypomnę te stresypocząwszy od karmienia, kąpieli na kupce i czuwaniu w nocy przy łóżeczku kończywszy.
Tak, teraz będzie nieco inaczej i całe szczęście, a jak przytyję znów 17 kg albo lepiej to teraz w domu będę miała już dwóch albo dwoje osobistych fit trenerówdam radę
Super, superNo i jestem. Jak na razie wszystko okdzidzia zdrowa wszystko ma na miejscu
Slyszalam bicie serca.
Dzidzia spokojnie sobie spała,potem sie ruszala prostowala ręce i nogi
Ryzyko Tri 21
odstawowe 1 do 283 spadlo do 1 do 1416. Czekam na Pappa... Oby to byla juz tylko kropka nad i.
Zdjęcia nie mamDziewczyny pokażcie zdjęcie maluszków
Dajcie pocieszyć oczy![]()
Jakie fajne! Gdzie kupiłaś?Kochana patrz co dzisiaj odebrałam![]()
Już sobie wszystko uzupełniłam wyczekując sobotniej wizyty
A przypinkę ‚,Jestem w ciąży” będę zakładać do diagnostyki na badania żeby w kolejce nie stać
Zobacz załącznik 1184475
Szczawiowa z domowego, świeżego szczawiuDzień dobry
Dzisiaj 11+1 i prawie 7kg na minusie, ale wymiotuję już tylko 2 lub 3 razy dziennie. No i powoli odstawiam córeczkę.
Trochę nam się przedłużyło, bo po morzu z pogodą baardzo w kratkę (choć było cudownie), pojechaliśmy do Zakopanego. Uciekliśmy jak tylko dowiedzieliśmy się o czerwonej strefie
Jestem wypoczęta, dopieszczona i przeszczęśliwa. Nie nie dość, że mam wspaniałego męża i cudowne dzieci, to dzisiaj widziałam moje maleństwo ❤ dzidzia ma już 4,4 cm, macha rączkami i rusza nóżkami
Jutro przyjeżdża pielęgniarka pobrać krew do Nifty a dziewiątego mam prenatalne
Wspanialechoć wymarzonych kozaków nadal brak
Co macie na obiad? Szukam inspiracji, no i muszę zrobić plan na ten tydzień.
Ja jutro mam zwykle USG ale też jakieś czarne myśli mnie dobiegają. Trochę mnie brzuch ciągnie ale nie cały czas i w sumie ciężko mi odróżnić czy dziecko czy jelita. Myślę że nasz stres jest niepotrzebny ale ciężko samemu zmienić nastawienieCześć dziewczyny, ja dziś jakoś stresik załapałam. Jutro mam prenatalne i niezbyt dobre myśli![]()
Wiem, że musi być dobrze, ale boję się, bo jakoś wszystkie objawy mi minęły![]()
Wiadomo, że jutro zobaczę moje dzieciątko, znów pomacha do mnie, ale jakiegoś kopa na dziś potrzebuje co wybije mi z głowy głupie myśli
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty![]()
Jak ja bym sobie zamówiła to pewnie by doszło już po porodzieMoja powinna dojść dzisiaj! Akurat przed jutrzejszą wizytą.
Cudowne są![]()