reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Witamy się w 15+0! 😁 niesamowicie jak ten czas leci 😱

Co do porównywania - staram się podchodzić do tego zdroworozsądkowo - mimo, że pierwsza ciąża to nie porównuje się z innymi :) bardziej koncentruje się na cotygodniowych informacjach zawartych w appkach typu ciąża+/bestbellyfriend - tam mi się wszystko zgadza, ponieważ w większości info jest napisane - może być tak a może być inaczej, co tylko potwierdza, że każda ciąża jest inna 😁

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym
tygodniu - oby same cudne wieści! ❤️

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🥰🥰
Kto dziś wizytuje? ❤️
Witam w 12+0
Dzisiaj wizyta o 10
W środę druga wizyta u diabetologa, a w czwartek prenatalne

Mam takiego stracha przed tą wizytą, że masakra. Serducho wali strasznie jak przed jakimś egzaminem.

Witam nowe mamy
I powodzenia na wizytach

reklama
Czy któraś z was też ma bilans ujemny? Ja dziś 15+2 i -4kg póki co. astanawiam się kiedy przyjdzie czas że to odrobię.
Ja póki co +3. Weszłam wczoraj na wagę. Zobaczyłam +5 i się przerazilam. Na szczęście waga stała krzywo i stąd ten wynik😆. Przyznam szczerze, że dało mi to do myślenia. Muszę się trochę ogarnąć z jedzeniem. Od początku ciąży czułam się dobrze. Nigdy nie wymiotowałam a apetyt dopisywał dlatego teraz musze jeść częściej ale mniejsze porcje. U mnie niestety każdy dodatkowy kg będzie widoczny. Jestem dość wąska w talii a szersza w biodrach i to tam wszytko idzie :/.
Rozmawiałam tez wczoraj z przyszłą bratowa. W dwóch ciążach przytyła 14 i 20 kg. Chciałabym tego uniknąć...

Do góry