reklama
aqa28
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam prenatalneDziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Kto dziś wizytuje? ❤
Martxx1
aqa28
Dziękuję ☺ o 16Super, czekamy na wieści, i której?
Oleczqa002
Witamy się w 15+0! niesamowicie jak ten czas leci
Co do porównywania - staram się podchodzić do tego zdroworozsądkowo - mimo, że pierwsza ciąża to nie porównuje się z innymi bardziej koncentruje się na cotygodniowych informacjach zawartych w appkach typu ciąża+/bestbellyfriend - tam mi się wszystko zgadza, ponieważ w większości info jest napisane - może być tak a może być inaczej, co tylko potwierdza, że każda ciąża jest inna
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym
tygodniu - oby same cudne wieści!
Co do porównywania - staram się podchodzić do tego zdroworozsądkowo - mimo, że pierwsza ciąża to nie porównuje się z innymi bardziej koncentruje się na cotygodniowych informacjach zawartych w appkach typu ciąża+/bestbellyfriend - tam mi się wszystko zgadza, ponieważ w większości info jest napisane - może być tak a może być inaczej, co tylko potwierdza, że każda ciąża jest inna
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym
tygodniu - oby same cudne wieści!
Monika2211
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Kto dziś wizytuje?
Ja mam wizytę o 17:00. Dziękuję
4Biedronka
Witam w 12+0Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Kto dziś wizytuje?
Dzisiaj wizyta o 10
W środę druga wizyta u diabetologa, a w czwartek prenatalne
Mam takiego stracha przed tą wizytą, że masakra. Serducho wali strasznie jak przed jakimś egzaminem.
Witam nowe mamy
I powodzenia na wizytach
PałkaZapałka
Czy któraś z was też ma bilans ujemny? Ja dziś 15+2 i -4kg póki co. astanawiam się kiedy przyjdzie czas że to odrobię.
Ja stoję w miejscu, ale dopiero 10+4Czy któraś z was też ma bilans ujemny? Ja dziś 15+2 i -4kg póki co. astanawiam się kiedy przyjdzie czas że to odrobię.
reklama
Ja póki co +3. Weszłam wczoraj na wagę. Zobaczyłam +5 i się przerazilam. Na szczęście waga stała krzywo i stąd ten wynik. Przyznam szczerze, że dało mi to do myślenia. Muszę się trochę ogarnąć z jedzeniem. Od początku ciąży czułam się dobrze. Nigdy nie wymiotowałam a apetyt dopisywał dlatego teraz musze jeść częściej ale mniejsze porcje. U mnie niestety każdy dodatkowy kg będzie widoczny. Jestem dość wąska w talii a szersza w biodrach i to tam wszytko idzie :/.Czy któraś z was też ma bilans ujemny? Ja dziś 15+2 i -4kg póki co. astanawiam się kiedy przyjdzie czas że to odrobię.
Rozmawiałam tez wczoraj z przyszłą bratowa. W dwóch ciążach przytyła 14 i 20 kg. Chciałabym tego uniknąć...