reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Witamy się w 15+0! 😁 niesamowicie jak ten czas leci 😱

Co do porównywania - staram się podchodzić do tego zdroworozsądkowo - mimo, że pierwsza ciąża to nie porównuje się z innymi :) bardziej koncentruje się na cotygodniowych informacjach zawartych w appkach typu ciąża+/bestbellyfriend - tam mi się wszystko zgadza, ponieważ w większości info jest napisane - może być tak a może być inaczej, co tylko potwierdza, że każda ciąża jest inna 😁

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym
tygodniu - oby same cudne wieści! ❤️

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🥰🥰
Kto dziś wizytuje? ❤️
Witam w 12+0
Dzisiaj wizyta o 10
W środę druga wizyta u diabetologa, a w czwartek prenatalne

Mam takiego stracha przed tą wizytą, że masakra. Serducho wali strasznie jak przed jakimś egzaminem.

Witam nowe mamy
I powodzenia na wizytach

reklama
Czy któraś z was też ma bilans ujemny? Ja dziś 15+2 i -4kg póki co. astanawiam się kiedy przyjdzie czas że to odrobię.
Ja póki co +3. Weszłam wczoraj na wagę. Zobaczyłam +5 i się przerazilam. Na szczęście waga stała krzywo i stąd ten wynik😆. Przyznam szczerze, że dało mi to do myślenia. Muszę się trochę ogarnąć z jedzeniem. Od początku ciąży czułam się dobrze. Nigdy nie wymiotowałam a apetyt dopisywał dlatego teraz musze jeść częściej ale mniejsze porcje. U mnie niestety każdy dodatkowy kg będzie widoczny. Jestem dość wąska w talii a szersza w biodrach i to tam wszytko idzie :/.
Rozmawiałam tez wczoraj z przyszłą bratowa. W dwóch ciążach przytyła 14 i 20 kg. Chciałabym tego uniknąć...

Do góry