reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ehhh... nie wiem co z tymi teściowymi, na ogół dobra kobita, ale nie może wyjsc jej z nawyku wtracanie swojego nosa w nie swoje sprawy... czekam, aż wypali jeszcze z czymś to jej powiem co myślę;)
A jeśli chodzi o tatara... zjadłabym😁
To będę 3mac kciuki:)
Ja mam wizyte o 13 :)

Cos o tym wiem... Moja Tesciowa spoko babeczka ale dziś mnie tak zagrzała... Zmywarka się nam dziś zepsuła no i chcieliśmy jechać nowa kupić No ale teściowa też chciała jechać i wyszło tak że ona z moim pojechali i ona zmywarkę mi wybierała no mój w tym problemu nie widzi ale ja jestem tak wściekła, nie odzywam się do niego... Bo chajtal się z mamą czy że mną.... Kuchnia jest moja czy jej...

reklama
Właśnie jestem na etapie zakupu... totalnie nie mogę spać w nocy... krece się tylko z boku na bok... a przecież co będzie jak brzuch będzie mocno rósł !! 😱😱😱 kupie chyba poduchę typu C ;)
Ja kupilam C w smyku z cebuszki chyba, mega wygoda, lepsza niz ta ktora mialam w poprzednich ciazach, a tp byla jakas mami czy jakos tak

Cos o tym wiem... Moja Tesciowa spoko babeczka ale dziś mnie tak zagrzała... Zmywarka się nam dziś zepsuła no i chcieliśmy jechać nowa kupić No ale teściowa też chciała jechać i wyszło tak że ona z moim pojechali i ona zmywarkę mi wybierała no mój w tym problemu nie widzi ale ja jestem tak wściekła, nie odzywam się do niego... Bo chajtal się z mamą czy że mną.... Kuchnia jest moja czy jej...

Oj przeżywałam to jakieś 9 lat temu jak teściowa uparła się nam w prezencje ślubnym kupić pralkę :crazy: najtańsza, bez żadnego odliczania czasu prania, opóźnienia startu... jak włączałam pranie to nawet nie wiedziałam kiedy się skonczy.
I jeszcze komentarz teścia- no my mamy taka sama, tylko wyświetlacz ma:crazy:

Na szczescie przez 1 rok małżeństwa pokazałam ze mam swoje zdanie, już się nie mieszają :) co najwyżej pomagają i bardzo mnie to cieszy, ze udało nam się dogadać :) A teraz naprawdę mogę na nich liczyć :)

Oj przeżywałam to jakieś 9 lat temu jak teściowa uparła się nam w prezencje ślubnym kupić pralkę :crazy: najtańsza, bez żadnego odliczania czasu prania, opóźnienia startu... jak włączałam pranie to nawet nie wiedziałam kiedy się skonczy.
I jeszcze komentarz teścia- no my mamy taka sama, tylko wyświetlacz ma:crazy:

Na szczescie przez 1 rok małżeństwa pokazałam ze mam swoje zdanie, już się nie mieszają :) co najwyżej pomagają i bardzo mnie to cieszy, ze udało nam się dogadać :) A teraz naprawdę mogę na nich liczyć :)

No my już 7 lat po ślubie i był spokój a Teraz znów coś... Tylko nie wiem czy mój jej zaproponował czy ona mu dzwoniła że z nim jedzie... Ale byłam wściekła a oni nie wiedzą o co mi chodzi... No jak to o co to moja kuchnia i to mi, się ma podobać itd sprzęt... A nie ona se będzie wybierać a my za to płacimy... Przyjechali potem że już wybrali itd a ja swoje powiedziałam... I mój zwalił to na homrny w ciąży itd :/

No ja też mogę na nią liczyć i pomagają itd no ale to co się dziś wydarzyło to ja nie wiem chyba się zapomniała bo już kiedyś kiedyś miałam pogadankę i było powiedziane ona ma swój dom i se tam, rządzi a ja tu

reklama
Do góry