reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nigdy w życiu tatara nie jadłam. Jajek surowych czy chociaż na pół miękko tez nie potrafię zjeść.
Ale teraz myśle czy chce mi się wstać po słoik z kapucha czy nie. Jak już jem to zawsze prosto ze słoja.
Cały dzień nic nie mogę zjeść. Nawet obiad zamówiony powąchałam i podziękowałam.

reklama
Halo Girls!😃
Oo pracy drugi dzień jestem zmwcozna, ze muszę choć na 30 min sie położyć!!!

POWIEDZIAŁAM prezesowi o ciąży❤! Ufffffff!!!!! Pogratulował 2 razy!! 😃
Wiem, ze w duchu był zaskoczony, ale dodalam mu ze zdalnie chce pracować przynajmniej do końca roku, ale zdalnie.
Na Wtorek na spotkanie też zdalnie 👍😃!
Pracuje juz naď harmonogramem przekazania moich obowiązków!

Cieszę się bardzo, że się odwazylam, bo mam ostatnio kosmiczne dni w pracy, dostaje moc maili, pytan, dzis 6 spotkań!!!
Weekend uffff!!

We wtorek USG! Zobacze co i Dzidzi ❤ i spytam o płeć, będzie juz 14+4!

Ja przed ciąża cwiczyłam, a teraz mam duzo opoczywac, mało chodzić, więc oprocz pracy, to jakies obowiązki domowe, pranie, zmywanie, gotowanie. 😃

Olaboga, jedzenie... jechałam odebrać małego ze żłobka, a potem do rodziców na obiad. Wiedziałam, ze ma być na obiad ryba z frytkami, wiec liczyłam na surówkę z kapusty kiszonej. I im więcej o tym myslalam tym bardziej sie trzęsłam na ta kapuche😁 przyjeżdżam, patrzę, jest i ona! Wbiegłam i z marszu pół michy zezarlam! Potem otwieram lodówkę, sok pomidorowy. Myśle „wypije szklaneczkę”. Jak mi posmakował to wypiłam cały karton i tez sie trzęsłam jak piłam! Zajadłam jeszcze rybka i frytkami, minęły 3 godziny od wtedy,a mi dalej cieżko sie ruszac...😱
Jesus tez bym teraz ta kapuche zjadla

Ja mam pH 8 bo mam skłonności do infekcji układu moczowego ale to nie świadczy o niczym złym. Powinnaś zakwaszać mocz aby potencjalnym bakteriom utrudnić namnażanie. Pij sok z żurawiny, cytryny, możesz zaopatrzyć się w żurawit, jeść kwaśne owoce. I to tyle 😊 Jeśli pozostałe parametry są ok to nie masz się czym martwić.
Jezu ja to nie mam pojecia co tam z moim moczem,czasem sobie mysle moze i lepiej

Halo Girls!😃
Oo pracy drugi dzień jestem zmwcozna, ze muszę choć na 30 min sie położyć!!!

POWIEDZIAŁAM prezesowi o ciąży❤! Ufffffff!!!!! Pogratulował 2 razy!! 😃
Wiem, ze w duchu był zaskoczony, ale dodalam mu ze zdalnie chce pracować przynajmniej do końca roku, ale zdalnie.
Na Wtorek na spotkanie też zdalnie 👍😃!
Pracuje juz naď harmonogramem przekazania moich obowiązków!

Cieszę się bardzo, że się odwazylam, bo mam ostatnio kosmiczne dni w pracy, dostaje moc maili, pytan, dzis 6 spotkań!!!
Weekend uffff!!

We wtorek USG! Zobacze co i Dzidzi ❤ i spytam o płeć, będzie juz 14+4!

Ja przed ciąża cwiczyłam, a teraz mam duzo opoczywac, mało chodzić, więc oprocz pracy, to jakies obowiązki domowe, pranie, zmywanie, gotowanie. 😃
Ech zazdraszczam😊Chcialabym miec taka pracę.....U mnie zdalnej coraz mniej,jezdze do pracy autobusami😔Trochę sie boję,no ale co mam zrobić. W ogóle to słabe to wszystko😔 Ze mną jest tak,ze jak ktos widzi ze umiem i jestem pracowita to zamiast docenić....dokladają a jak mowię ze nie dam rady to zdziwienie i niezadowolenie🤷‍♀️

Ech zazdraszczam😊Chcialabym miec taka pracę.....U mnie zdalnej coraz mniej,jezdze do pracy autobusami😔Trochę sie boję,no ale co mam zrobić. W ogóle to słabe to wszystko😔 Ze mną jest tak,ze jak ktos widzi ze umiem i jestem pracowita to zamiast docenić....dokladają a jak mowię ze nie dam rady to zdziwienie i niezadowolenie🤷‍♀️
Urząd tak? Niestety Kochana w urzędzie to najbardziej opłacalne być niewiele umiejącym „darmozjadem” - wtedy inni pracują za Ciebie, a Ty siedzisz sobie spokojnie w jednym miejscu, bo w innym dziale i tak Cię nie chcą, a w Twoim sie cieszą, ze cokolwiek umiesz...

Ostatnia edycja:
Urząd tak? Niestety Kochana w urzędzie to najbardziej opłacalne być niewiele umiejącym „darmozjadem” - wtedy inni pracują za Ciebie, a Ty siedzisz sobie spokojnie w jednym miejscu, bo w innym dziale i tak Cię nie chcą, a w Twoim sie cieszą, ze cokolwiek umiesz... ja niestety tez za bardzo sie starałam swego czasu, przeszłam wszystkie działy, w każdym sie sprawdziłam i dostaje tylko za to po tyłku, bo jestem rzucana po działach jak „zapchajdziura”, bo wszędzie umiem... A wypłata wcale nie lepsza niż u tych obijających sie. Dlatego to juz druga ciąża kiedy od pierwszej wizyty jestem na zwolnieniu. Nie jest to totalnie wymuszone, bo w 1 krwiak, a teraz plamienia miałam, ale mimo wszystko... nie warto po prostu, i tak nikt nie doceni
skąd ja znam... praca w UM. 5 lat dokładnie to samo przechodzę 😉

Dziewczyny pisalysmy wczoraj o poduszkach dla ciężarnych. Czekam do wtorkowej wizyty z zamówieniem ale spójrzcie co będzie w Biedrze od poniedziałku. Myślicie że to będzie coś warte czy lepiej dołożyć i kupić coś fajniejszego ?

Załączniki

• Screenshot_2020-10-02-20-19-29-492_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-10-02-20-19-29-492_com.android.chrome.jpg
    297,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Rewelacja 😍 Cieszcie się sobą i wykorzystajcie ten czas w 100% 😊 I najważniejsze, weź sobie do serca słowa klasyka „Wszyscy pragną Twojego szczęścia. Nie pozwól go sobie odebrać.” 😉 Bawcie się wyśmienicie 😘
Dziękuję Kochana 😘 korzystamy ☺️ dziękuję za miłe słowa ☺️
Wspaniałej rocznicy życzę 💗Ciesz się każdą chwilą, tylko uważaj na siebie 😚
Dziękuję serdecznie 😘 uważamy, spacerki na świeżym powietrzu, omijam tłumy ludzi, w końcu

Do góry