maartulka
Fanka BB :)
https://www.babyboom.pl/forum/temat/lista-kwietniowych-mam.108808/Nie potrafię tego znaleźć pomożecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
https://www.babyboom.pl/forum/temat/lista-kwietniowych-mam.108808/Nie potrafię tego znaleźć pomożecie?
Ja co prawda formalnie teściowej jeszcze nie mam. Nie mamy ślubu z narzeczonym ale mieszkamy u jego rodziców. Czekamy na własne gniazdko które kończy się budować . Generalnie nic do niej nie mam, jest miła, nie pozwala mi się przemęczać ale ma swoje przyzwyczajenia i czasem narzuca nam pewne rzeczy. Staram się być wobec niej asertywna. Nie zawsze się udaje. Chyba nie mam jeszcze śmiałości mocniej z nią dyskutować. Trzymam się też mysli, że w okolicy kwietnia przeprowadzimy się na swoje więc staram się nie denerwować jej tekstami czy dogadywaniem... jednym uchem mi wleci, drugim wyleci ;PJa o mojej t.juz nie pisze.... Dodam ze w wieku 84 zrobiła operację kolana, bo TAK SOBIE WYMYŚLIŁA i 2 tygdzien nie mam Męża....nie wiem kiedy wróci, bo ona z łóżka sie nie podnosi, waży 104kg z 157cm wzrostu, trzeba ją dźwigać....!
Ale mówiła ze operacja bezbolesna, najbardziej wkurza mnie, że M.przytaje na te jej głupoty i jeszcze broni jej pomysłów grrrr!!!
Suuuper, czyli koty za płoty!Halo Girls!
Oo pracy drugi dzień jestem zmwcozna, ze muszę choć na 30 min sie położyć!!!
POWIEDZIAŁAM prezesowi o ciąży❤! Ufffffff!!!!! Pogratulował 2 razy!!
Wiem, ze w duchu był zaskoczony, ale dodalam mu ze zdalnie chce pracować przynajmniej do końca roku, ale zdalnie.
Na Wtorek na spotkanie też zdalnie !
Pracuje juz naď harmonogramem przekazania moich obowiązków!
Cieszę się bardzo, że się odwazylam, bo mam ostatnio kosmiczne dni w pracy, dostaje moc maili, pytan, dzis 6 spotkań!!!
Weekend uffff!!
We wtorek USG! Zobacze co i Dzidzi ❤ i spytam o płeć, będzie juz 14+4!
Ja przed ciąża cwiczyłam, a teraz mam duzo opoczywac, mało chodzić, więc oprocz pracy, to jakies obowiązki domowe, pranie, zmywanie, gotowanie.
Ja dalej tam nie jestem wpisana, zapomniałamMoże warto przypomnieć nowym mama które doszły że mamy listę mamuś kwiecień 2021 można ją znalezc w lupce. Bo coś pisały dziewczyny o tym by grupe zamknięta potem zrobic.
Witaj w klubie surowe mięso i jajko [emoji1785][emoji1785][emoji1785]Nigdy w życiu tatara nie jadłam. Jajek surowych czy chociaż na pół miękko tez nie potrafię zjeść.
Ale teraz myśle czy chce mi się wstać po słoik z kapucha czy nie. Jak już jem to zawsze prosto ze słoja.
Cały dzień nic nie mogę zjeść. Nawet obiad zamówiony powąchałam i podziękowałam.
Relacje naprawdę sa spoko!!!! Nie mogę narzekać, tylko jest ciśnienie na obroty, ale to jak wszedzie! Ale przysięgam, że bycie szefem działu, to cholerne trudna i ciężka robota! Cieszę się, że nie bedzie prezo oczekiwał, ze będę bywać w biurze!Suuuper, czyli koty za płoty!
Masz szczęście, że masz prace w której nie kładą Ci kłód pod nogi, tylko jeszcze pogratulują i wesprą
Ja w tym tyg ogłosiłam w swoim zespole, że jestem w ciąży i też było czuć szczere gratulacje i obiecali, że nie będą mnie stresować i denerwować ale już rozpaczają co będzie po moim odejściu ja daje sobie czas myśle, że do połowy grudnia, żeby na święta mieć już święty spokój
Tak mi lekarz powiedział jak odbierałam wyniki cytologii, że moje są super, bo ja mam I grupę, zapytałam co to znaczy, bo sie kompletnie na tym nie znam, a on, że przy grupie II i III robi się dodatkowe badania, bo trzeba to zweryfikować żeby czegoś nie przeoczyć czasamiPrzy II dodatkowe badania? Ja mam od zawsze II grupę. To wynik prawidłowy bo nie ma dysplazji ani raka.
Bardzo dziękuję w imieniu już śpiącego MieszkaZdroweczka i wspaniałości dla Mieszka
Jagienka tak, ale Jagna nikomu się nie podoba i coś gadają o jakiejś Jagnie co ją na taczce gnoju wywozili ...Zuzia już się nie podoba mojemu mężowiJagienka to takie piękne imię ❤ A co z Zuzia?