reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ohh dzwoniła dziś dyrektorka z przedszkola... Dziś dzwonił do niej jeden rodzic z grupy mojej córki ze dziś dostała wyniki i ma koronę.... Źle się czuję itd i od pierwszych objawów swoich dziecka już do przedszkola nie posyłała, dziecko zdrowe itd dopiero mu test zrobią jak będzie miał objawy... Przedszkole normalnie funkcjonuje ale mamy się obserwować... No masakra jeszcze mi tego brakowało
Tez miałam 2 tygodnie temu stresa, ale tu nie pisałam, bo za dużo nerwow mnie to kosztowało i nie chciałam sie narażać jeszcze na komentarze tu na forum... ale babka od mojej mamy z pracy ma koronę (od 4 tygodni nie może wyzdrowieć), a moja mama tydzień pozniej sie rozchorowała, ja dzień po mamie... skonsultowała sie z lekarzem, ze zapalenie zatok, a godzinę pozniej właśnie sie dowiedziała o tej babce z pracy... na szczęście godzinę drogi od nas jest szpital zakaźny, w którym bardzo łatwo sie przebadać, pojechała, powiedziała, ze miała kontakt, zrobili jej i tacie test i negatywny na szczęście był...

reklama
Hej dziewczyny, ja właśnie w podróży z mężem, w poniedziałek mamy rocznicę ślubu więc zabiera mnie na weekend nad morze ☺️ tylko teść mi wczoraj zepsuł humor bo oczywiście zakażenia są a Wy jedziecie, przykro mi się zrobiło bo uważamy na siebie cały czas, a zarazić można się wszędzie, a on jeździ służbowo w różne miejsca w Polsce i nie ma problemu.. Przykro bo często rodzice męża zamiast się cieszyć z naszych planów to krytykują 😞 ale będę cieszyć się weekendem z mężem i spróbuję nie myśleć o tym, miłego weekendu Kochane i udanych wizyt dla wszystkich mamusiek 😘
Wspaniałej rocznicy życzę 💗Ciesz się każdą chwilą, tylko uważaj na siebie 😚

reklama
Do góry