reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Tak strasznie chce mi się spac, a nie moge zasnac 😫 też macie problemy ze spaniem? Jak sobie radzicie?
Tak, mój problem ze spaniem nazywa się Marcel i ma 1.5 roku....
Z Twojej wypowiedzi doskonale rozumiem tylko tę część - "strasznie chce mi się spać" bo co do zasypiania to poczuję tylko poduszkę pod głową i odlatuje...tylko co z tego jak co chwila się budze bo synkowi nie wygodnie, za gorąco, za mało miejsca, piciu itd w nieskończoność... A tu niedługo na świecie pojawi się młodsze rodzeństwo...

@Patii_666 na dziewczynke mi sie to wyglada,jaki wiek byl na usg?jak chcesz to wstawie zdjecie na fb stronie i zapytam
Suuuper, jeśli byś mogła to byłabym wdzięczna, bo ja nie mam Facebooka 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️to był 11tydzien. Wysyłam trzy co mam, 😉

Załączniki

• IMG_20200912_161750.jpg
    IMG_20200912_161750.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 52
  • IMG_20200912_161735.jpg
    IMG_20200912_161735.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 50
  • IMG_20200912_161732.jpg
    IMG_20200912_161732.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 46
A idź Ty Babo jedna! 😄 Że też nie mogłam przeoczyć tego posta 😂 A jak u Ciebie z apetytem?
Apetyt mam. Jem normalnie, czasem wręcz dosłownie za dwóch 😋
Nie wymiotuje ani nic z tych rzeczy. Ale ja od zawsze byłam szczypior. Taki moj chyba urok 🤷‍♀️
Tak, mój problem ze spaniem nazywa się Marcel i ma 1.5 roku....
Z Twojej wypowiedzi doskonale rozumiem tylko tę część - "strasznie chce mi się spać" bo co do zasypiania to poczuję tylko poduszkę pod głową i odlatuje...tylko co z tego jak co chwila się budze bo synkowi nie wygodnie, za gorąco, za mało miejsca, piciu itd w nieskończoność... A tu niedługo na świecie pojawi się młodsze rodzeństwo...
Nie wiem jak to było nie przespać nocy przy dziecku. Nie mialam nocami problemu. Spala przy mnie, cale noce. Nawet jak odstawiłam od piersi, to normalnie przesypiała każdą noc. Ząbków nie odczulam, kolki atakowały za dnia.

Teraz nie mogę spac.. 😫

Apetyt mam. Jem normalnie, czasem wręcz dosłownie za dwóch 😋
Nie wymiotuje ani nic z tych rzeczy. Ale ja od zawsze byłam szczypior. Taki moj chyba urok 🤷‍♀️

Nie wiem jak to było nie przespać nocy przy dziecku. Nie mialam nocami problemu. Spala przy mnie, cale noce. Nawet jak odstawiłam od piersi, to normalnie przesypiała każdą noc. Ząbków nie odczulam, kolki atakowały za dnia.

Teraz nie mogę spac.. 😫
Mój normalnie przespał w swoim życiu całe 2 nocki👏👏👏
No ale cóż, taki Jego urok. Technike przesypiania 6 godzin w 2 godziny mam opanowaną do perfekcji😉 więc nie jest najgorzej.

reklama
Do góry