reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Mój normalnie przespał w swoim życiu całe 2 nocki👏👏👏
No ale cóż, taki Jego urok. Technike przesypiania 6 godzin w 2 godziny mam opanowaną do perfekcji😉 więc nie jest najgorzej.
Ojej, przerabiałam to niedawno.. U mnie było tak samo póki nie odstawiłam go całkowicie od cyca, odstawiłam zaczął pięknie spać a tak to musiał co chwilę memlac tego cyca, też już sił nie miałam.. Dlatego go odstawiłam, gdyby nie te noce mogłabym go dłużej karmić.. Teraz budzi się sporadycznie, bardziej się kręci i wsadza mi łapki w cyce z przyzwyczajenia

Wyslalam ale obawiam sie ze powiedza ze 11 tydzien to za wczesnie bo musi byc najmniej 12
Ehh ok, zobaczymy, dziękuję Ci bardzo
Kurcze jeszcze nie dawno to spokojna byłam co do płci, ale teraz tyle wizyt tu było, tyle dziewczyn już wie.. Jak ja doczekam do 20tygodnia to ja nie wiem.., 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Ojej, przerabiałam to niedawno.. U mnie było tak samo póki nie odstawiłam go całkowicie od cyca, odstawiłam zaczął pięknie spać a tak to musiał co chwilę memlac tego cyca, też już sił nie miałam.. Dlatego go odstawiłam, gdyby nie te noce mogłabym go dłużej karmić.. Teraz budzi się sporadycznie, bardziej się kręci i wsadza mi łapki w cyce z przyzwyczajenia
Ja czekam na cudowne samoodstawienie🤔🤔🤔 nawet dzisiaj ginekolog mówiła mi - spokojnie, odstawi się...
Mój synuś ostatnio organizuje sobie taki "próbny alarm" - mionczy aż mnie obudzi a gdy sprawdzam o co tym razem chodzi to okazuje się że On sobie grzecznie śpi...

Ja jeszcze nie wiem 🤪 wróżki wróżą mi córkę 😊
Ty masz parkę, więc ci obojętnie, pewnie nie masz takiego ciśnienia już. Ale ja też chcę parkę!🤣🤷🏼‍♀️ Mój mówi że woli syna, bo jak córka to będzie musiał broń kupić(żart) 🤣, a ja wolę córeczkę, mamy synka więc chciałabym poczuć jak to jest mieć córkę, bo myślę że by we mnie gdzieś to siedziało, a trzeciego raczej nie planuję 🤷🏼‍♀️

Ty masz parkę, więc ci obojętnie, pewnie nie masz takiego ciśnienia już. Ale ja też chcę parkę!🤣🤷🏼‍♀️ Mój mówi że woli syna, bo jak córka to będzie musiał broń kupić(żart) 🤣, a ja wolę córeczkę, mamy synka więc chciałabym poczuć jak to jest mieć córkę, bo myślę że by we mnie gdzieś to siedziało, a trzeciego raczej nie planuję 🤷🏼‍♀️
Rozumiem cie... Ale to ja mam parkę... Mój nie.. On chce bardzo córeczkę.. Zresztą on sobie może chcieć 🤪 ważne że zdrowe

Ja czekam na cudowne samoodstawienie🤔🤔🤔 nawet dzisiaj ginekolog mówiła mi - spokojnie, odstawi się...
Mój synuś ostatnio organizuje sobie taki "próbny alarm" - mionczy aż mnie obudzi a gdy sprawdzam o co tym razem chodzi to okazuje się że On sobie grzecznie śpi...
Moja siostra karmiła syna do4lat 😱więc ja nie wierzę w takie samoodstawienie 🤣a powiedz mi dużo razy w nocy wstaje ci na cyca? Śpi z wami?

reklama
Do góry