reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Moja siostra karmiła syna do4lat 😱więc ja nie wierzę w takie samoodstawienie 🤣a powiedz mi dużo razy w nocy wstaje ci na cyca? Śpi z wami?
Ja mam zamiar karmić do tak 20 tygodnia ciąży, później odstawiam. Gdybym nie była w ciąży to karmiłabym do maks 2go roku życia - więc i tak niedługo.
W nocy konkretnie na cyca to wstaje od 2 do sama nie wiem ilu razy. Bywa też że ja się budzę sama z siebie żeby np go przykryć...
Syn śpi ze mną, swojego Tatusia wymeldował już dawno do salonu😊

Ehh ok, zobaczymy, dziękuję Ci bardzo
Kurcze jeszcze nie dawno to spokojna byłam co do płci, ale teraz tyle wizyt tu było, tyle dziewczyn już wie.. Jak ja doczekam do 20tygodnia to ja nie wiem.., 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Spoczko jeszcze wiele wizyt przed Nami😁ja nawet nie nastawuam sie teraz na plec poczejam spokojnie.Oby zdrowe było

Ojej, przerabiałam to niedawno.. U mnie było tak samo póki nie odstawiłam go całkowicie od cyca, odstawiłam zaczął pięknie spać a tak to musiał co chwilę memlac tego cyca, też już sił nie miałam.. Dlatego go odstawiłam, gdyby nie te noce mogłabym go dłużej karmić.. Teraz budzi się sporadycznie, bardziej się kręci i wsadza mi łapki w cyce z przyzwyczajenia
O to jest to, u mnie to samo...
Czasem już mam dość w nocy tego macania, taki cycołap....
Drugie planowane z pełną premedytacją, a teraz oraz częściej łapię się na tym, że jestem przerażona jak dam radę... Babcie daleko i bez możliwości przyjazdu na dłużej... Faza narzekania i mrocznej wizji przyszłości się włącza... No, ale jakoś trzeba dać radę ;)

reklama
Ehh ok, zobaczymy, dziękuję Ci bardzo
Kurcze jeszcze nie dawno to spokojna byłam co do płci, ale teraz tyle wizyt tu było, tyle dziewczyn już wie.. Jak ja doczekam do 20tygodnia to ja nie wiem.., 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
No napisaly tam czarownice na fb ze za szybko 11 tydzien,jedna napisala ze tak dla zabawy to ze dziewczynka,no niestety za szybko jeszcze,a co ci mowi kaledarz chinski?

Do góry