maartulka
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj 13+4 i jak na razie waga stoi w miejscuDziewczyny, ile przytyłyście od czasu przed ciążą do teraz? i w którym tygodniu jesteście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dzisiaj 13+4 i jak na razie waga stoi w miejscuDziewczyny, ile przytyłyście od czasu przed ciążą do teraz? i w którym tygodniu jesteście?
12+6 i 3 kg do przodu (od ostatniego ważenia 3 tygodnie temu)Dziewczyny, ile przytyłyście od czasu przed ciążą do teraz? i w którym tygodniu jesteście?
Nie bój nic! Z Maleństwem na pewno wszystko jest w porządeczku Każda z nas przeżywa te międzywizytowe stresy A robota to tylko robota, jak Ci ciężko zmykaj na L4 i już. Zobacz na mnie - super-korposzczuro-pracownik do czasu aż w ciążę nie zaszłam Na tyle się zdały moje świetne wyniki Luźna gumaDziewczyny mam kolejny dzien dola.W pracy sracz,coraz bardziej stresuje sie przed prenatalnymi,chcialabym zobaczyc dzidzię czy u niej tam wszystko dobrze Panicznie boje sie czy wszystko bedzie ok....a jeszcze 6 dni
U mnie podobnieJa jestem w 11 tyg 6 dniu. Przytylam kilo,a moze juz nawet i dwa
myslalam ze tylko ja tak panikuję Ja juz swoje nadgodziny w zyciu przerobiłam i po prostu nie chcę.....Dziękuję za dobre słowo zasnę dzis spokojnie.Nie bój nic! Z Maleństwem na pewno wszystko jest w porządeczku Każda z nas przeżywa te międzywizytowe stresy A robota to tylko robota, jak Ci ciężko zmykaj na L4 i już. Zobacz na mnie - super-korposzczuro-pracownik do czasu aż w ciążę nie zaszłam Na tyle się zdały moje świetne wyniki Luźna guma
RośniemyU mnie podobnie
Hehe na oślep to może lepiej nie Mój też przed porodem mnie golil bo miałam ogromniasty brzuchBrzuch urośnie to depilacja na oślep albo z lusterkiem wydaje się śmieszne ale będzie prawdziwe. A przed porodem mąż mnie golił
Ojj nie tylko wy , mnie wyzwał ze mam się uspokoić bo to wpłynie na wynik badań ,No ale ja trafił na niezbyt lekarzamyslalam ze tylko ja tak panikuję Ja juz swoje nadgodziny w zyciu przerobiłam i po prostu nie chcę.....Dziękuję za dobre słowo zasnę dzis spokojnie.