reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czlowiek uczy się cale zycie wszystko przed tobą, 😄 zobaczysz jak dziecko sie urodzi ile złotych rad otrzymasz, czasem tak głupich ze rece opadają. 🤦‍♀️ Ja zapowiedziałam juz swojemu m, że po porodzie wracam do domu zamykam się na 4spusty w mieszkaniu i nikogo nie ma w domu do momentu aż sami nie zdecydujemy ze chcemy kogos gościć i wysłuchiwać tych kur* złotych rad. Z pierwszym dzieckiem mieszkaliśmy z teściami i to byl koszmar ja spuchnieta, zmęczona "niedomyta" obolala a tu kuzwa drzwiami i oknami rodzinka sobie przyjeżdżała i nawet chwili spokoju nie bylo, to nie tak trzymasz to zle karmisz to zle ubrany boze ...Jak se to przypomnę to nóż w kieszeni sie otwiera😉
o bosz....az sie boję co bedzie🙈

reklama
ja jestem dokladnie w tym samym tygodniu i dniu co ty....dzis od dwoch godzin boli mnie brzuch...No i potrafi czasem naprawde mocno zakłuc...az aie dzis wyatraszylam.Rosnie Nam dzidzik😄
Powiem ci ze tak jak schowalam wykrywacz serca to go dzis wyjelam,i znalazlam mam nadzieje bejbi tam gdzie wczoraj.brzmi jak pociag,a niby pociag na chlopca,a galopujacy kon na dziewczynke,ja czuje dziewczynke,no ale wiadomo kazde wezme;)
Szwagierka mi wczoraj opowiadala jak ona by sie dala pociac ze bedzie miec corke i duzy szok przezyli jak sie okazal chlopiec.
Mam wrazenie ze mi talia zanikla troszke,taka rozlana jestem,taki blob sie robie heh

ja jestem dokladnie w tym samym tygodniu i dniu co ty....dzis od dwoch godzin boli mnie brzuch...No i potrafi czasem naprawde mocno zakłuc...az aie dzis wyatraszylam.Rosnie Nam dzidzik😄
Też tak mam ćmi i ćmi, czasem zakłuje, od wczoraj lewa strona, czyli tam gdzie Dzidzia❤, więc rozumiem Cię doskonale!!

Na Muranowie grzeja dziś cały dzień, cieplutko😍! Pola fajne imię, podoba misie!!!

@Loli05 byłam przekonana ze chłopiec, po dniach owulacji, a wychodzi na Córcie ❤, będę zaskoczona jak na polowkowych siusiak sie okaże i Synuś ❤😝!

Powiem ci ze tak jak schowalam wykrywacz serca to go dzis wyjelam,i znalazlam mam nadzieje bejbi tam gdzie wczoraj.brzmi jak pociag,a niby pociag na chlopca,a galopujacy kon na dziewczynke,ja czuje dziewczynke,no ale wiadomo kazde wezme;)
Szwagierka mi wczoraj opowiadala jak ona by sie dala pociac ze bedzie miec corke i duzy szok przezyli jak sie okazal chlopiec.
Mam wrazenie ze mi talia zanikla troszke,taka rozlana jestem,taki blob sie robie heh
O tak ja tez mam brzuch taki rozlany ,tali brak juz praktycznie 😒

O tak ja tez mam brzuch taki rozlany ,tali brak juz praktycznie 😒
Ja niby mam 3 kg na minusie a też brzuch rozlany. Obiecałam sobie że po tej ciąży powróce do wagi sprzed pierwszej ciąży. Zobaczymy jak to bedzie bo nigdy się nie odchudzałam, nie byłam na diecie ani nie ćwiczyłam żeby zrzucić kilogramy.

Hej. Leżę w łóżku mimo, że jest dopiero 20, ale nie mam już siły. Byliśmy w sklepach szukać lamp i jechałam w sumie nastawiona ma jeden typ, ale nie kupiliśmy jednak nic. Nie potrafię kupować lamp. Macie może pojęcie jak w domu świecą te przezroczyste żarówki takie lekko brązowe? Bo mam wrażenie ze to mało światła daje. W sklepie bylo miejsce z lampami i było dość ciemno jak na tyle lamp. A na ekspozycjach nad tymi lampami świeciły jeszcze takie normalne sklepowe, więc to już w ogóle myliło.

Poza tym poszliśmy do restauracji na obiad i tak się najadlam, ze do tej pory mnie trzyma. Ale dobre było :-)

reklama
Do góry