reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Zuzia mi sie bardzo podoba i o dziwo jak spytałam dwuletniego synka jak siostrzyczka ma mieć na imię to powiedział Zuzia (nie myslalam, ze ogarnie takie pytanie, a tym bardziej odpowiedz😜). A jak pytałam czy może być Jadzia to mówi, ze nie... Właściwie to nie znam jeszcze płci😂 ale tak jakoś mi sie wydaje, ze dziewczynka... W każdym razie do Zuzi zniechęca mnie to, ze to bardzo popularne imię. Synka prawie nazwałam Franio i potem był czas, ze w żłobku było 3 Franków... mój byłby czwarty. A tak jest Kazio i nawet w przychodni nas od pierwszej wizyty pamiętają i dzieki temu mamy łatwiej tam😂 z Jadzia pewnie byłoby podobnie dlatego w przypadku dziewczynki chyba przesądzone😜
Ja kiedys myslalam o Zuzi,ale za duzo ich wszędzie. Teraz rządzi Pola i Antek

Jestem 11+4 mam dzis bole pod brzusza takie miesiaczkowe ale dosc lekkie,generalnie malo mnie cos boli introche sie zastanawiam nad tym,tez lekkie bole kregoslupa,ma tak ktoras?
ja jestem dokladnie w tym samym tygodniu i dniu co ty....dzis od dwoch godzin boli mnie brzuch...No i potrafi czasem naprawde mocno zakłuc...az aie dzis wyatraszylam.Rosnie Nam dzidzik😄

Dziewczyny:) Mam pytanie. Od kilku dni znów mam ciągłe parcie na pęcherz. Było tak na początku później przeszło. Najgorzej w nocy chodzę często A za każdym razem budzę się z parciem i bólem podbrzusza jakbym cała noc w łazience nie była. Badanie moczu robiłam we wtorek i było ok .Do tego takie szczypanie w brzuchu. Nie wiem czy powtórzyć mocz czy zrobić jakiś wymaz?
To chyba normalne ja tez tak mam. Zawsze wstaję przynajmniej raz na siku

reklama
Do góry